ZETApress

hírportál

Szeretik egymást a gyerekek

Idén tizenkettedik alakalommal rendezi meg a REGŐ Kft. a Valentin-napi Páros Teniszversenyt február 6-án, szombaton. A hagyományoknak megfelelően négy csapat mérkőzik meg a vándorserlegért: az Újságírók ? mely az elmúlt tizenegy év alatt nyolcszor vihette haza az első helyezettnek járó kupát ?, a Politikusok, a Sztármenedzserek és a Színészek-sportolók.

A tavalyi győztes a Sztármenedzser válogatott volt. A Szeressük egymást gyerekek! ? mottó továbbra is híven tükrözi a rendezvény baráti jellegét, hiszen ezen a napon messze elkerülik a teniszpályát az egymással szemben álló politikai nézetek. Ezt semmi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy a politikus válogatottban ismét ütőt ragad a Kormány és az Ellenzék is, illetve hogy a rendezvénynek a tavalyi évhez hasonlóan idén is két fővédnöke van Stumpf István és Szilvásy György személyében.

A producer Regőci Attila, a versenyigazgató idén is Markovits László, egykori teniszező, jelenleg a Vasas Sport Club ügyvezető elnöke. A rendezvény háziasszonya Töreki Andrea, akit a nagysikerű Társulat és a Csináljuk a fesztivált című műsorokból ismerhetünk, de láthattuk számos színházi darabban, többek között a jubileumi István, a királyban Koppány feleségeként és Gizellaként, emellett feltűnt a népszerű Barátok közt sorozatban is ? tudtuk meg a mai sajtótájékoztatón, a budavári Király étteremben.

A versenynek idén is a Tabáni Tenisz Center ad otthont. A mérkőzéseket a már megszokott eredményhirdetéssel egybekötött Valentin-napi Díjkiosztó Gála követi a Gundel étteremben, ahol a vendégek különféle étel- és italkülönlegességeket kóstolhatnak meg, majd az Orlando Divatház bemutatója után színvonalas zenés-táncos műsort élvezhetnek Arany Tamásnak és Ladinek Juditnak, a Madách Színház művészeinek, illetve a Creative Dance Tánccsoportnak a közreműködésével. Éjfélkor értékes tombola nyeremények kerülnek kisorsolásra. A rendezvény továbbra is nonprofit jellegű, így a szervezők a bevételből az Egészség Hídja Összefogás Egyesületet támogatják.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Nem újráztak a sztármenedzserek | ZETApress

Szóljon hozzá!