ZETApress

hírportál

Elárverezik az overallt

Hamilton dedikált egyedi magyar kalocsai mintás overallja árverezés alatt! A Roland Divatház Zrt. a Hugo Boss prémium márka magyarországi forgalmazójaként árverezésre bocsátotta azt a kalocsai mintás magyar overallt, melyet Lewis Hamilton viselt a Hungaroring időmérő edzésén, majd saját kezűleg dedikált is.

A limitált kiadású overall kuriózum a maga nemében köszönhetően annak, hogy a Hugo Boss és a McLaren csapat 30 éves partnerkapcsolatának jubileumára rendezett nemzetközi design-verseny első helyezettjeként kizárólag a sztárpilóták számára került legyártásra. A kezeslábas tervezője Kalmár István, a híres magyar kalocsai virágmotívumot használta díszítőelemként, mellyel világszerte népszerűsíti nemzetünk értékeit.

A felbecsülhetetlen értékű overallokat a két McLaren pilóta viselte az idei szezon hungaroringi időmérő edzésén. Eszmei értékét tovább növeli, hogy a nyertes design-nal ellátott overallt újra magára ölti Jenson Button a szezonzáró futamon, a november 27-i Brazil Nagydíjon Sao Paolóban, amikor az egész világ megcsodálhatja! Az egyedi overall bármely gyűjtemény kiemelt darabja lehet, de egy sportrajongó ember ruhatárát is megérdemelten gazdagíthatja.

A licitálásból befolyt teljes összeget a Trautsch András Olivér Alapítványnak ajánljuk fel, mellyel a leukémiás és daganatos gyerekeket gyógyulását támogatja a megvásárló. A támogatott ügy fontosságából és az overall különlegességéből kifolyólag a kikiáltási árat nem határoztuk meg. Az overallra a felajánlásokat az e-mailcímünkre küldve lehet megtenni, amelyeket november 26-án, szombaton este 6 óráig várunk! ? tudtuk meg a divatháztól.

A felajánlási összeg mellett kérjük, adják meg nevüket, telefonszámukat és posta-, illetve e-mailcímüket, ahová az árverés lezárása után kiértesíthetjük a legnagyobb összeget felajánló személyt, aki hazaviheti, és ezzel ruhatárát gazdagíthatja egy remek csapat győztes overalljával! Licitálásukkal és egyben levelük elküldésével hozzájárulnak, hogy az overallt megnyerő személy az általa felajánlott összeget december 15-éig eljuttatja a válaszlevelünkben megadott számlaszámra! Több információt az árverés további részleteiről idekattintva olvashat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Overallpénz a klinikának | ZETApress

Szóljon hozzá!