ZETApress

hírportál

Szívdobbanás egy ütemre

Az Alexandra Kiadó gondozásában október első hétvégéjén ? a SPAR Budapest Maratonra ? jelent meg Snow Andrea: Egy ütemre dobban a szív című könyve, magyar és angol nyelven. A szerzővel a Hősök terén, a futóversenyen már találkozhattak az érdeklődők, ahol a verseny előtt és után dedikálta is kötetét.

Snow Andrea maratoni futó, aki azon dolgozik, hogy új jótékonysági formát honosítson meg Magyarországon. Így ír a törekvéseiről: A maraton a hosszú távú futások ékköve. Nem elég indulni a versenyen, el kell jutni a célig… Egy jótékony cél támogatásával eljutni a célvonalig az egyik leghatalmasabb feladat, amelyet életed során teljesítesz. Növeld a tétet, légy az első, aki másokra is figyel, felelj meg a kihívásnak! Fuss jótékony célért ? futásoddal támogass egy jó ügyet!

Kiknek ajánlom e könyvemet? Futóknak, akik most ismerkednek a maratonnal. Tapasztalt futóknak. Középszinten futóknak. Atlétáknak. Kötelező olvasmány azoknak, akik rendkívüli teljesítményre vágynak, és mindazoknak, akik készek tenni jótékony célok érdekében ? vallja Andrea.

A 160 oldalas könyvet tegnap este mutatták be az Alkotás utcai MOM Park földszintjén. A zártkörű rendezvényen bemutatásra került az a kisbusz is, melyet az alapítvány vásárolt meg jótékony célú maratoni futóversenyek bevételeiből, s a Fővárosi Önkormányzat XII. kerületi gyermekotthonának adományozott.

Az eseményen a MOM Park Bevásárlóközpont nevében Jane Petrie üdvözölte a megjelenteket, majd ismertette a MOM Park és a Csemete Alapítvány közötti együttműködést. Ezt követően Robert Snow, a szerzőnő férje angolul szólt az alapítványi kezdeményezésről, valamint arról, hogyan született meg a könyv ötlete. Utána Kocsis Árpád, a Budapesti Sport Iroda ügyvezető versenyigazgatója mutatta be a könyvet a szerzővel, Snow Andreával. Az esemény kérdések feltevésével, dedikálással, a kétezer forintos könyv és az ezer forintos póló és sapka árusításával folytatódott, majd állófogadással zárult.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Samsung-futás a Lánggal | ZETApress

Szóljon hozzá!