ZETApress

hírportál

UNIQA szárazon-vízen

Folytatódik a küzdelem. Rövid szünet után, augusztus utolsó hétvégéjén az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság résztvevői, köztük az UNIQA Lotus Ladies Cup mezőnye ismét beindítják a motorokat ? tudtuk meg Kiss Nikolettől.

Míg az OB a VII-VIII. futamot teljesíti, addig a lányok szombaton a tizedik, vasárnap a 11. versenyükön lesznek túl, hiszen a WTCC és a Formula?1 betétfutamaként a szakágból csak a Lotusok álltak rajthoz.

Ez alkalommal ismét új pályán, az ostffyasszonyfai Pannónia Ringen mérik össze tudásukat, ami csak a bajnokság első két helyén álló Bús Edina és Walterné Dancsó Adrienn számára ismerős, így jó esély van arra, hogy Edina és Adrienn pályaismeretüket, illetve itt szerzett korábbi tapasztalataikat kihasználva tovább növelhetik előnyüket ellenfeleihez képest.

Autósok a Balatonon

Célegyenesbe érkezett az V. UNIQA Balaton Regatta, Magyarország egyik legnagyobb amatőr vitorlásverseny-sorozata. Az utolsó előtti fordulóra augusztus 27-én, szombaton Balatonbogláron kerül sor. Aki tudni szeretné, milyenek a ?szárazföldiek? a vízen, mit kezdenek a kormánykerékhez szokott emberek a vitorlákkal és a kötelekkel, s hogy milyen a benzingőz helyett a Balaton illatát szagolgatni, az jöjjön el a boglári futamra, mely egyben a IV. Autós Regatta is!

A verseny fővédnöke Gablini Gábor, a Gépjármű-márkakereskedők Országos Szövetsége elnöke. A 11-kor rajtoló futam után 16 órától kikötői programok lesznek: tesztvezetés, KRESZ teszt, Triumph motor bemutató, oldtimer autó-kiállítás, lengőteke verseny, bolondbringázás, beszélgetés Herczig Norbert rallye bajnokkal, hajózási lehetőség Dragonfly 28 trimaránnal, a Jeanneau 36 luxusvitorláson, a Calypso motoroson és az Aqua Pannónia sétahajón.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Autósok a vízen | ZETApress

Szóljon hozzá!