ZETApress

hírportál

Megvertük a szerbeket

Este remekül kezdett jégkorong-válogatottunk az olimpiai előselejtező C csoportjának első fordulójában. A szerbeket úgy győztük le 9:1-re, hogy az első és utolsó harmadot is 4:0-ra nyertük, míg a középső 1:1-es döntetlent hozott. Délután a litvánok és a horvátok játszottak. Hiába nyerték meg 2:0-ra déli szomszédjaink az első harmadot, a baltiak 3:0-s és 1:0-s harmad-győzelmeikkel 4:2-re fordították a maguk javára a találkozót.

Pat Cornea már csütörtökön 22 fősre szűkítette a kedden még 28-as keretét. Az akkori listából Budai Krisztián kapust, Hüffner Ardián és Jobb Dávid hátvédeket, valamint Beck András, Hegyi János és Nagy Gergő csatárokat hagyta ki. Kapott is érte szegény hideget-meleget a hazai ?szakértőktől?, amit nem is csodálhatunk! Nálunk a nyári- és téli-focihoz mindig mindenki jobban ért annál, akinek ez lenne a feladata. Szerintük mindig az edző csak rosszindulatú szakmai analfabéta.

A Soproni Ligában este megkezdődött a 14. forduló. A Győri ETO otthoni 1:0-s veresége után most 1:1-et ért el a Megyeri úton. Ezzel az eredménnyel az Újpest a múlt pénteki, egerszegi 2:2-es vendégjátéka után újra remizett. Hétfőn a Fradi az NB II Keleti csoportban, a 13. forduló záró találkozóján 1:0-ra nyert Debrecenben, így két pontelőnnyel átvette a vezetést a Szolnokon veszítő Böcstől. Vasárnap délután 4-kor a zöld-fehérek a makóiakat fogadják az Üllői úton.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A horvátok sem álltak ellen

Szóljon hozzá!