ZETApress

hírportál

A horvátok sem álltak ellen

A szerbek pénteki legyőzése után tegnap este a horvát jégkorong-válogatott volt az ellenfél az Arénában. Déli szomszédainkat úgy vertük meg 6:1-re, hogy az első két harmadot 2:0 és 3:0-ra nyertük, míg az utolsó harmad 1:1-es döntetlent hozott.

Délután a litvánok 7:2-re verték a szerbeket úgy, hogy az első harmad végén még ellenfelük vezetett 1:0-ra. A másodikat 4:1-re, a harmadikat 3:0-ra nyerve fordították azrán a maguk javára a mérkőzést. Ma a továbbjutást eldöntő küzdelemt a litvánokkal játsszuk. Mindketten vretlenek vagyunk, gólkülönbségünk 15:2, míg ellenfelünkké 11:4. Mindenképp győznünk kell a Rigába jutáshoz, mert döntetlen esetén hoszzabbítás, majd büntetőpárbaj következik.

Nem szakadt le az Újpest

Pénteki döntetlenje esetén maradt az Újpest egypont-hátránya a tabelle elején, mert a vezető Debrecen 2:1-re kapott ki otthon Diósgyőrtől. A másik vaskos meglepetés Kaposváron született, ahol a Vasas 4:0-ra maradt alul. A Paks 1:0-s szombathelyi győzelmét is kevesen várták. Vendéggyőzelmek közül a Honvéd rákospalotai 5:2-es sikere már kevésbé meglepetés.. A nagy két döntetlene Kecskeméten és Nyíregyházán született, ahonnan az MTK 0:0-lal, illetve a Fehérvár 1:1-gyel távozott.

Vízilabdaparádé a Kőér utcában

A Dominó Honvéd lányai nyerték a Szuper Kupát a dunaújvárosiak 11:7-es legyőzésével. A dominós fiúk kevésbé voltak sikeresek, mert barátságos mérkőzésen 10:8-ra kaptak ki a VK Primorac Kotor csapatától. A mérkőzések legjobbjai a telefonos közönségszavazatok alapján a honvédes Kisteleki Dóra és Molnár Tamás lettek.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Megnyílt az út Rigába

Szóljon hozzá!