ZETApress

hírportál

MotoGP hangulat Hernádon

Tegnap délután a hernádi Talmácsi-ring megtelt élettel és igazi versenyhangulat alakult ki. Talmácsi Gábor, a MotoGP 125cc géposztályban induló Johann Zarco ? aki jelenleg 2. helyen áll a vébétabellán ?, és világbajnok motorosunk tanítványai ? Bódis Ricsi és a többiek ? csaptak össze.

A motorozásba bekapcsolódott Johann menedzserének kisfia is, akit már most megfertőzött a két keréken történő száguldás. Talma őt is számos jó tanáccsal látta el. A közös motorozás végül felért egy komoly tréninggel, ami Zarconak a jövő heti brnoi vb futam előtt kifejezetten jól jön. A közös edzés vasárnap folytatódik a Hungaroringen ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Nagyon jó a kapcsolatom Johann-nal és az őt segítő háttér csapattal, így nem is volt kérdés, hogy ha a lehetőségek úgy alakulnak, akkor motorozzunk egy jót közösen. Anno én és egykori menedzserem segítettük őt leszerződtetni a WTR csapathoz, hogy a világbajnokságon is meg tudja mutatni tehetségét. A korábbi években is sokat segítettem Zarconak, átbeszéltünk néhány dolgot a versenyhelyszíneken, megosztottam vele tapasztalataimat. Vasárnap a motorozás folytatódik, de már a Hungaroringen, Honda CBR600-as edzőmotorokkal. Brnóban is ott leszek segíteni és egyben szurkolni neki ? mondta Talmácsi Gábor. További infók itt olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Zarco Talma sisakjában | ZETApress

Szóljon hozzá!