ZETApress

hírportál

Ilcsi a vitorlásokon

Nem lesz leégés a világbajnokságon. A július 1-8. között Balatonfüreden rendezett Groupama Garancia F18 katamarán világbajnokság résztvevőinek nem kell majd pironkodniuk ? tudtuk meg Biár Gabitól.

A verseny egyik fő támogatója, az Ilcsi Szépítő Füvek jóvoltából a résztvevők biztonságban szelhetik majd a habokat, anélkül, hogy a nap sugarai miatt kellene aggódniuk. Minden nevezési csomag tartalmazni fog egy Ilcsi Paradicsomos Napozó terméket, valamint egy speciális Ilcsi Paradicsomos UV karóra, ami egyszerűen és gyorsan jelzi a káros sugárzás mértékét.

“Ilyen látványosságban, amit a katamarán világbajnokság nyújt, nem lehet része minden nap az embernek! ? mondta Molnár Ferenc, az Ilcsi Szépítő Füvek tulajdonosa és ügyvezetője, aki maga is rajong a vitorlás sportért. Talán ez is szerepet játszott abban, hogy cége nem csak a verseny hivatalos napvédőjévé vált, hanem különdíjakat is felajánlott világbajnoknak és a leggyorsabb magyar egységnek. Ez a jutalom pedig nem kevesebb, mint hogy az Ilcsi Szépítő Füvek egy éven át biztosítja a gondtalan sportolás öröméhez szükséges napvédelmet, az Ilcsi Paradicsomos Napozót.

A Groupama Garancia F18 katamarán világbajnokságon 200 hajó vesz részt elképesztő tempóban vitorlázva, így a várva várt esemény az idény leglátványosabb futama és az év hazai sporteseménye lehet. Fotóinkon a nagykövetek múlt heti bemutatkozása látható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Katamaránok a Balatonon | ZETApress

Szóljon hozzá!