ZETApress

hírportál

UNIQA Lotus Ladies Cup

A tegnapi szabadedzés után ma délelőtt időmérő edzéssel folytatta a WTCC versenyek betétfutamaként induló UNIQA Lotus Ladies Cup mezőnye. A lányok a szó szoros értelmében izzasztó fél órán vannak túl, hiszen az autóban ? felhúzott ablakok mellett ?, 40 C fok körül mozog a hőmérséklet.

A leggyorsabb időt teljesítve Bús Edina gurult be elsőként a boxba: ? Nagyon szerettem volna az időeredményeim között hatos számot látni, azaz 16-ot, de ez nem sikerült. Nagyon meleg volt, a pálya is nagyon csúszott, mert ?felgumizták? a Formula autók, viszont az első hely megvan, elégedett vagyok, várom a versenyt.

A második időt Bende Adrienn érte el: ? Butaság lenne azt mondani, hogy elégedetlen vagyok a második hellyel, hiszen ez is egy nagyon jó eredmény, ami a versenyen még hozhat akár első helyet is. Csak az bosszant, hogy nem tudom körről körre javítani az időmet legalább tized vagy század másodpercekkel. Az idő sem kedvez, nagyon meleg van, ami szintén befolyásoló tényező és a pálya sem ideális. Remélem, hogy a versenyen legalább tartani tudom a helyemet.

A verseny harmadik rajtkockájából viszont meglepetésre Kiss Ramóna indulhat majd, aki határtalan örömmel fogadta az elért helyezését. ? Nem gondoltam volna, hogy harmadik időt tudok menni a tegnapi, szabadedzésen elért hatodik helyem után. Délután a harmadik helyről rajtolhatok, nem is hiszem el. A lányokkal van egy fogadásunk, ha benne leszek az első ötben, térden állva hozzák majd az italomat. Erre hajtok ? nevetett Rami.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Lótuszok a Ringen | ZETApress

Szóljon hozzá!