ZETApress

hírportál

Csak a REAC nyert idegenben

Hat mérkőzésből ötön a vendéglátók nyertek a hétvégi második fordulóban. A pénteki angyalföldi összecsapáson az Újpest 4:2-re kapott ki a Vasastól, míg tegnap négy helyen is 1:0-s hazai győzelem született. Diósgyőr Kaposvárt, Fehérvár Szombathelyt, Nyíregyháza Siófokot, míg Zalaegerszeg az újonc Kecskemétet verte meg ilyen arányban. Az egyetlen vendégsiker Pakson született, ahonnan a REAC 3:1-gyes győzelemmel térhetett haza. Ma a Honvéd a Hungária körútra, míg holnap Debrecen Győrbe látogat.

Félsiker a kupákban

Szerdán a BL-selejtezőben az MTK 2:0-ra kapott ki Isztambulban a Fenerbahcsétől, így az esélytelenek nyugalmával várhatja a budapesti visszavágót. Az UEFA Kupában csütörtökön a Győr és a Debrecen 1:1-ről várta a folytatást, s a Rába partiak Grúziában 2:1-re verték meg a Zestafonit, míg a cívisváros csapata otthon verte meg 1:0-ra a kazah Sahtyort.

Pénteken sorsolták a következő sejtező forduló párosítását. Győr a német Stuttgartot, míg Debrecen a svájci Young Boys-t kapta ellenfélül. Az odavágók augusztus 14-én idegenben lesznek, míg az itthoni visszavágókat 28-án, csütörtökön rendezik.

Mercedesek az első sorból

A brit Hamilton, és a finn Kovaleinen indulhat az első sorból a ma délutáni XXIII. ING Magyar Nagydíjon. A második sorból Massa (Ferrari) és Kubica (BMW), a harmadikból Glock (Toyota) és Raikkönen (Ferrari), a negyedikből Alonso (Renault) és Webber (Red Bull) vághat neki a hetven körnek. Nelsino Piquet ? akinek édesapja az 1986-os I. Magyar Nagydíj nyertese volt ? csak a tizedik rajtkockából, a Toyotás Trulli mellől rajtolhat Renault-jával.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Piquet lett a hatodik

Szóljon hozzá!