ZETApress

hírportál

Hazai sikerek a nyitófordulóban

Hat mérkőzésből ötöt a házigazdák nyertek a Soproni Liga 2008-09-es évadának első fordulójában. A pénteki szezonnyitón a Kaposvárra látogató MTK 3:1-re kapott ki a házigazdáktól. Rossz főpróba: sikeres premier ? mondják színházi körökben, így a bajnokcsapat kudarcának akár örülhetünk is, mert a kék-fehérek a Fenerbahcse elleni BL-selejtezőre készülnek.

Tegnap is a hazaiak voltak sikeresebbek. A ZTE Debrecenben, míg Győr Szombathelyen az újonctól kapott ki 2:1 arányban. Fehérvár Siófokról, míg Nyíregyháza Újpestről távozott 1:0-s vereséggel. Az egyetlen döntetlen Rákospalotán született: a Diósgyőr 1:1-t játszott a házigazdákkal.

Az Intertotó Kupában a Honvéd a Sturm Graz-ot fogadta, akikkel az odavágón 0:0-t játszott. Hiába vezettek a szünetben a hazaiak, az osztrákok 2:1-re fordították az eredményt. A kispestiek kedd este a Vasas ellen vigasztalódhatnak, míg holnap este a Paks az újonc Kecskeméthez utazik.

Gólkülönbség dönthet a medencében

Este nem bírt férfi vízilabda-válogatottunk a horvátokkal az Unicum Kupán. Végig a vendégek vezettek, de sikerült 10:10-re hoznunk a mérkőzést. Mivel a pénteki csoportmeccsen csak 11:9-re vertük a németeket, míg a horvátok 15-7-re az oroszokat, déli szomszédjaink hattal jobb gólkülönbséggel elsők a táblázaton.

Tegnap a németek 11:8-ra győzték le az oroszokat, így ma délutáni ellenfelünk pont nélkül áll az utolsó helyen. Ez előtt a találkozó előtt a horvátok a németek ellen szeretnék fokozni gólkülönbségüket. Kicsi az esélyünk a kupagyőzelemre, de a Kemény-legények nem ismernek lehetetlent.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Itthon tartottuk a kupát
  2. ZETApress » Nem vigasztalódott a Honvéd

Szóljon hozzá!