ZETApress

hírportál

Nem vigasztalódott a Honvéd

A szombat esti kupafiaskó után a bajnokság nyitófordulójában is kikapott a Honvéd. A kispestiek tegnap este a Vasast fogadták, s az angyalföldiek az utolsó percekben lőtt egyetlen góljukkal elvitték a három pontot a Bozsik-stadionból.

A szombati kupameccsnek egyéb hozadéka is volt. Szurkolóik még a találkozó előtt verekedtek össze a Vörösmarty téren a grázi drukkerekkel, míg a vendégek kemény magja a stadionban rongálta meg a berendezést. A biztonsági őrök sikeresen fékezték meg őket, de ez meg az osztrákoknak nem tetszett. Bevádolták a vendéglátókat az UEFA korifeusainál, mert szerintük a rendcsinálás túlzott volt a rendbontáshoz képest.

Az újonc Kecskemétnek sem indult jól a szezon. A bácsik vasárnap este alaposan bevacsoráztak, s a desszert másnap túl gyorsan távozott szervezetükből. 16 játékost szállítottak hétfőn reggel hasmenéssel a megyei kórházba, ahonnan az infúziós kezelés után délután már távozhattak is. Jobban járnak, ha elhalasztják a meccset, mert aznap este aztán a Pakstól odahaza 2:1-re kaptak ki.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Kínán a világ szeme

Szóljon hozzá!