ZETApress

hírportál

Bence nyert Murauban

Istenes Bence (RTL) legyőzte Baronits Gábort (tv2). Snowboard versenyen mérkőztek meg a konkurens csatorna sztárjai. Istenes Bence, az RTL Klub műsorvezetője és Baronits Gábor a tv2 Jóban Rosszban sorozatának szereplője egy izgalmas snowboard versenyen mérték össze tudásukat.

A két fiú szoros küzdelméből a havas csatornacsatán végül Bence került ki győztesként egy kicsivel jobb időeredménnyel. A 19. Fundango Snowboard és Sí Magyar Bajnokságon öt kategóriában versenyeztek a profi és amatőr sportolók, ahol a trükkök és a gyorsaság alapján kerültek ki a legjobbak. Az ötnapos fesztiválon napközben a sporté volt a főszerep, este pedig a bulizásé. A télbúcsúztató rendezvényen, szikrázó napsütésben, hibátlan havas pályán mérkőztek meg a síelők és a snowboardosok, így a két konkurens csatorna sztárja is, akik az amatőr óriásműlesiklás versenyen csaptak össze.

Bence és Gábor barátnőjükkel érkeztek Murauba, ahol két nap gyakorlás után, versenyrutin nélkül, vették a bátorságot és rajthoz álltak. Bencéért Iszak Eszter, a VIVA TV új műsorvezetője szorított, aki annak ellenére, hogy nem tud csúszni, felmerészkedett a pálya tetejére, csakhogy párja mellett legyen, Gáborért pedig Lola drukkolt a célnál.

Mindketten nagyon izgultak, ugyanakkor a verseny végén egyöntetűen jelentették ki, máskor is megpróbálják. ? Nagyon élveztem, bár úgy dobogott a szívem, hogy majd kiesett a helyéről. Két napig mondogattam Gábornak, hogy semmi esélye, adja föl, de végül kiállt ellenem, hát legyőztem ? jegyezte meg viccesen a szoros küzdelem után a NekedValó műsorvezetője.

Gábor mindvégig érezte műtött térdét, ennek ellenére vállalta a versenyt. ? Csak picivel volt jobb Bence eredménye, ez jövőre simán ledolgozható. Akkor én nyerek ? jelentette ki magabiztosan a színész. A Murau-i fesztiválon a fiatalok a bulizást sem hagyták ki, ahol a lányok is elemükben voltak és végigtáncolták az estét.

Szóljon hozzá!