ZETApress

hírportál

Vigasztalódott a Debrecen

A Debrecen a Magyar Kupában vigasztalódhat, írtuk meg pár nappal ezelőtt. Nos a Loki minden bizonnyal meg is nyeri azt, mert az odavágón Kispesten 7:0-ra verte a Honvédot. Ez behozhatatlan előnynek tűnik a jövő szerdai, debreceni visszavágó előtt.

Megvan a harmadik helyezett is a Soproni Ligában. A már biztos második Loki 3:1-re verte otthon az Újpestet tegnap délután, míg az ugyanakkor játszó rivális Győr 3:1-re nyert Diósgyőrben, így a bronzérem a kisalföldi csapaté lett. A záró forduló nyitó mérkőzésén, péntek este Angyalföldön ugyancsak 3:1-re verte a Vasas a vendég Nyíregyházát.

Tegnap este válogatottunk a Megyeri úton fogadta Horvátországot, s már a szünet előtt kialakult az 1:1-es végeredmény. Úgy a horvátok, mint a múlt heti görögök sem vették komolyan az összecsapást, mert ők is inkább a jövő szombaton kezdődő Eb-re készülnek.

Hibás volt az összeállítás

Ahogy a fociban jól sikerült összeállítani a válogatottat, úgy nem sikerült az öttusa vb-re ütőképes lánycsapatot nevezni. Mint megírtuk, mind a négy versenyzőnőnk döntős lett, de közülük Gyenesei Leila volt az, aki csak egyéniben indult. Mégis ő érte el a legjobb eredményt a hatodik helyével. A csapattagok közül Tóth Adrienn 12-ik, Vörös Zsuzsa 18-ik, míg Máthé Vivien 25-ik lett, így a lengyelek és a britek mögött csak harmadikok lettünk.

Ma fiainknak drukkolhatunk, mert mind a négyen döntőbe jutottak. Balogh Gábor, Horváth Viktor és Marosi Ádám csapatban is érdekelt, míg Fülep Sándor csak egyéniben indul. Mégse bánnánk, ha Leilához hasonlóan remekelne a nyár első napján!

Megint a Györgyök nyertek

Tegnap került sor a hagyományos nyári XII. REGŐ-MAFC Teniszkupára a Műegyetem Hauszmann Alajos utcai sporttelepén. Az idei győztesek a tavalyihoz hasonlóan megint a Györgyök ? Szilvásy György titokminiszter és Balázs György csapatkapitány ? lettek a 32 párossal megrendezett küzdelemben.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Vízhiány a szobroknál
  2. ZETApress » XIII. REGŐ-MAFC Teniszkupa

Szóljon hozzá!