ZETApress

hírportál

XIII. REGŐ-MAFC Teniszkupa

A tavalyinál egy héttel később, június 6-án 9-től 16 óráig kerül sor a Műegyetem Hauszmann Alajos utcai sporttelepén a XIII. REGŐ-MAFC páros teniszversenyre. A kupában a politikai-, gazdasági-, média- és sportélet ismert egyéniségei mérhetik össze erejüket ? tudtuk meg a ma déli sajtótájékoztatón, a budai várbeli Király étteremben.

A rendezvény két fővédnöke: Szilvásy György és Stumpf István egykori kancelláriaminiszter. Producer: Regőci Attila, háziasszony: Szalontai Szilvia, versenyigazgató: Nagy András, versenybíró: Kiss András. A kellemes környezetben zajló sportolás a 35 páros között remélhetőleg hozzájárul a társadalmi párbeszéd elősegítéséhez és a személyes kapcsolatok kiépítéséhez az Európai parlamenti választást megelőző kampánycsendes napon.

Este fél 8-tól a Károlyi Mihály utcai Ybl Palotában tartandó vacsorával és színvonalas műsorral egybekötött díjkiosztó gálán kiderül majd, hogy a győzelemnek, illetve a sikeres részvételnek nagyon komoly értéke és elismertsége van. Itt láthatjuk Makány Márta divatbemutatóját és a Madách Színház művészeinek előadását is. A hagyományos tombolasorsoláson és borárverésen kívül most először festményárverésre is sor kerül.

A rendezvény ezúttal is jótékonysági célokat szolgál, hiszen a szervezők a bevételt ezúttal is az Egészség Hídja Összefogás Egyesület támogatására fordítják. A szponzorok között a Protruck Kft. is megtalálható. Nagytarcsai telephelyük avatásáról áprilisban mi is beszámoltunk. Molnár Andrea ? akinek tánctudását akkor mi is megcsodálhattuk ? most külföldön van, ezért partnere, Katus Attila csak néző lesz a palotában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Negyedszer is Györgyök nyertek

Szóljon hozzá!