ZETApress

hírportál

Bajnok lett az MTK

Sopronban szerezte meg bajnoki címét az MTK. A kék-fehérek 3:0-ra verték a REAC csapatát, így az utolsó forduló előtt kétpontos előnyre tettek szert a pénteken pontokat vesztő Debrecen előtt. Mivel az utolsó fordulóban szabadok ? így játék nélkül megkapják a három pontot ? előnyük behozhatatlanná vált.

A Debrecen a Magyar Kupában vigasztalódhat. Holnap és jövő szerdán játssza a döntő oda-visszavágóját a Honvéd ellen. A hajdúságiak az elmúlt két szerdán a Liga Kupa döntőjében léptek pályára a Fehérvár ellen, de az első meccset idegenben 1:0-ra, míg a másodikat odahaza 2:0-ra bukták el.

Az elmúlt vasárnap öt mérkőzést játszottak a Soproni Ligában. Kaposvár 6:2-re verte Tatabányát Zuglóban, a Szőnyi úton, Nyíregyháza 3:0-ra nyert otthon a Honvéd ellen, míg a Fehérvár 1:0-ra verte a Siófokot. Az Újpest 2:2-t játszott odahaza a Diósgyőrrel, a Győr viszont 2:1-re verte a Vasast, így azonos pontszámmal állnak a harmadik helyen. Péntek estére a Győr Diósgyőrbe utazik, míg szombat délután az Újpest Debrecenbe látogat. A többi mérkőzést válogatottunk szombat esti horvátok elleni Megyeri úti találkozója miatt vasárnap és hétfőn rendezik.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Vigasztalódott a Debrecen

Szóljon hozzá!