ZETApress

hírportál

Talma a legnépszerűbb

Tegnap este a budapesti Corinthia Grand Hotel Royal adott otthont az Év sportolója 2010. nevű gálának, melynek keretén belül nyolc kategóriában hirdettek győztest ? tudtuk meg Várnai Andreától, míg a fotó a Nemzeti Sport felvétele.

Talmácsi Gábort ? és csak őt egyedül! ? három kategóriában ? az Év legsármosabb sportolója, az Év legkaritatívabb sportolója és az Év legnépszerűbb sportolója ? is jelölték. A kapott szavazatok alapján mindháromban a legjobbak között végzett, sőt ő nyerte el az Év legnépszerűbb sportolója címet is. A 8 győztesen felül Németh Ottó, a Right Guard Racing csapatfőnöke is díjazott lett, őt egy évtizedes, a sportmarketing területén végzett munkájáért a Sportért-különdíjban részesítettek.

Először is gratulálni szeretnék minden jelöltnek és győztesnek, hiszen már önmagában az is hatalmas elismerés, ha valakit szavazásra méltónak ítéltek. Büszke vagyok, hogy engem három kategóriában is jelöltek. Úgy tudom, több mint egymillión szavaztak, mindenki szavazatát köszönöm, aki mellettem tette le voksát. A sportnak köszönhetően rengeteg szép dolgot kaptam az élettől. 1985-ben kezdtem el motorozni egy édesapám által átalakított motorral. Mindig voltak céljaim az életben, amit szerettem volna megvalósítani, ami motivált.

Emlékszem 4 évesen még az volt az első vágyam, hogy csak egyszer indulhassak egy igazi versenyen, később az idősebbek közé vágytam, majd az Eb-n való szereplés volt az álom. Azóta persze sok minden történt, egyedüli magyar versenyzőként világbajnoki címet szereztem, amire azóta is büszke vagyok. A legnépszerűbb sportoló cím elnyerését különösen nagy becsben tartom, hiszem számomra azt bizonyítja, hogy elismerik az emberek az eddigi teljesítményemet, kedvelnek és szurkolnak nekem. Sportolóként ez mindennél többet ér nekem, újabb lendületet és motivációt ad a kihívások leküzdésére ? mondta Talmácsi Gábor.

Az Év sportolója 2010 Gála győztesei

Év legnépszerűbb sportolója: Talmácsi Gábor, Év extrém sportolója: Erőss Zsolt, Év felfedezettje: Babos Tímea, Év legkaritatívabb sportolója: Erdei Zsolt, Év legszebb sportolónője: Jakabos Zsuzsanna, Év legsármosabb sportolója: Kucsera Gábor, Év csapata: MKB Veszprém, Év sportmenedzsere: Rácz Félix.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Urak, hölgyek között | ZETApress

Szóljon hozzá!