ZETApress

hírportál

Gábor jót motorozott

Magyar motorosunknak a hétfői monszun után alkalma nyílt kipróbálni szerdán a Pedercini Kawasaki Team mindkét motorját és ? bár délután ismét megérkezett a maláj eső, ami véget is vetett a munkának ? sok hasznos információval, tapasztalattal gazdagodott mindenki.

A tesztelés csütörtökön és pénteken folytatódik, amire a csapatnak szüksége is van, hiszen késve kapták meg a motorokat a gyártól és jelenleg nincsenek még felkészítve a gépek a versenyzésre. Nem úgy, mint a teszten szintén résztvevő gyári Kawasaki csapat boxában, akik régen túl vannak az alapbeállítások megtalálásán és versenymotorjaik akár már egy holnapi futamon dobogós helyen érhetnének célba ? tudtuk meg Juhász Tamástól.

Először a superstock motorral kezdtem, melyet követően az első benyomásom az volt, hogy jó az új Kawasaki. A motorerő kellemes, kicsit tolja a gép az elejét, de jó érzés volt vele menni. Nem sokkal később átültem a superbike-ra és a különbség óriási. Nemcsak erőben múlja felül a stock motort, de a futómű is sokkal jobban működik, számos speciális alkatrésszel van ellátva. Már többször megtettem, de szeretném megragadni az alkalmat ismét, hogy köszönetet mondjak a Pedercini csapatnak, hogy meghívtak erre a tesztre.

Örülök, hogy nem otthon kell edzőteremben szinten tartani a kondíciómat, hanem motorozhatok és ráadásul mindezt a kedvenc pályámon, Malajziában tehetem. A mai nap után pedig elmondhatom azt is, hogy immár valamennyi kategória motorját kipróbáltam már, kezdve a 125 köbcentisektől a superbike gépen át a GP motorig ? nyilatkozta tegnap Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma nem szerződik | ZETApress

Szóljon hozzá!