ZETApress

hírportál

Monszun Sepangban

Talmácsi Gábor vasárnap délelőtt szerencsésen megérkezett Malajziába. A hosszú út ugyan kissé kimerítette, de hatalmas lelkesedéssel várta, hogy kipróbálhasson egy superbike versenymotort. Sajnos elmosta az eső Sepangban az első tesztnapot ? tudtuk meg Juhász Tamástól.

A hétfői teszt ezért elmaradt, pontosabban Roberto Rolfónak sikerült 4 kört megtenni, de azt követően monszun jellegű eső zúdult a pályára, ami lehetetlenné tette a további motorozást. A Team Pedercini három motorral érkezett erre a tesztre, két Superstock 1000 és egy Superbike 1000 géppel. Utóbbit teszteli felváltva Talmácsi és Rolfo. A motor készen áll, hiszen az eső miatt alapos munkára volt idejük a szerelőknek a boxban.

Délelőtt kemény munka folyt a boxban, mire azonban végeztek a szerelők az eső szólt közbe és nem tudtam motorra ülni. Egy nap ugyan füstbe ment abból a szempontból, hogy nem tudtam motorozni, viszont így legalább alapos munkára volt idejük a mérnököknek. Várom a holnapot és remélem, a szokásos délutáni maláj eső messzire elkerüli a pályát és környékét ? nyilatkozta tegnap Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gábor jót motorozott | ZETApress

Szóljon hozzá!