ZETApress

hírportál

Talma nem szerződik

A Team Pedercini csapat folytatta a munkát, mely során érthető módon a csapat, már aláírt versenyzője, Roberto Rolfo jutott előbb lehetőséghez. Majd mikor a magyar motoros került volna sorra, az időjárás ismét közbe szólt és ő már nem tudott kigurulni a boxból a pályára ? tudtuk meg Juhász Tamástól.

Hiába, a maláj monszuneső kiszámíthatatlan. A szerdai tréning után tegnap pihenéssel telt. ? Az eddigi 3 tesztnapból az időjárás miatt több volt a kényszerpihenő, mint a motorozás, amit nagyon sajnálok, hiszen senki sem így tervezte a dolgot. Mivel már biztos vagyok abban, hogy nem lesz közöttünk szerződés-aláírás a Pedercini csapattal, nem szeretném elvenni Robertótól a felkészülési lehetőséget, hiszen én csak vendég résztvevőként vagyok a teszten, éppen ezért pénteken már nem ülök motorra.

Versenyzőként pontosan tudom mennyire fontos ez az időszak a pilótának és a csapatnak egyaránt, ráadásul ezzel a motorral február végén már világbajnoki futam vár rájuk. Összegezve a történteket: élmény volt kipróbálni egy superbike motort. Köszönöm a csapatnak és a Kawasaki gyárnak ezt a lehetőséget, ami egyben egy feltöltődés is volt számomra ? mondta Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!