ZETApress

hírportál

Luís Figo a Szentkirályi csapatában

Egy napos késéssel tegnap hazánkba érkezett a Szentkirályi Ásványvíz Kft. új, 2008-2009-es reklámarca, az aranylabdás futballsztár, Luís Figo. A portugál aranygeneráció csillaga kedd helyett csak tegnap látogatott Budapestre, hogy bemutatkozzon a magyar közönségnek, és Szentkirályon részt vegyen a hazánkban piacvezető ásványvízmárka reklámfilmjének forgatásán. A világhírű labdarúgó már ma visszautazik Milánóba. Az országos reklámkampány áprilisban indul, így a reklámfilmet és Figo góljait ekkortól láthatják a nézők egyelőre itthon, de jövőre külföldön is.

A reklámfilm rendezője a Luís-hoz hasonlóan 35 éves, izraeli Guy Nattiv, aki több nemzetközi elismeréssel, köztük a 2002-es Nemzetközi Berlini Filmfesztivál Kristály Medve díjával (rövidfilm kategória) büszkélkedhet. Nattiv ?non-stop? munkáját negyven fős magyar stáb segíti.

Feszített forgatási tempó?

A kampányfilm forgatása Szentkirályon, a cég üzemének területén zajlik, s már tegnap este megkezdődött. Fíco a Gresham Palace-ból oda sietett, így nem láthatta Egerszegen válogatottunk Szlovénia elleni 1:0-s vereségét. Erre a rövid időre a munka zavartalansága érdekében és a különleges technikai eszközök alkalmazása miatt az üzem egyes területein felfüggesztették az ásványvíz gyártását. Azaz csak függesztették volna, helyette Fígo is beszállt a gyártásba?

Bár a Szentkirályi továbbra is a hazai fogyasztók kiszolgálására fókuszál, a nemzetközi jelenlétre is nagy hangsúlyt fektet: a tavalyi 3 százalékról két éven belül 10 százalékra kívánja növelni a Magyarországon kívül értékesített ásványvizek arányát. Ezért az elkövetkező két évre olyan világsztár sportolót választottak a Szentkirályi arcának, aki megtestesíti mindazt, ami számukra a legfontosabb: a kiváló minőséget, a megbízhatóságot, a hazai és nemzetközi elismertséget, valamint a versenyszellemet. A kampány sikerének érdekében a cég előbb Zsedényi Adriennre, Zsédára gondolt, mégis az olasz Internazionale világklasszis labdarúgóját, a portugál származású Luís Figot igazolta le csapatába.

Saját egykori cselgáncsozói tapasztalatom, hogy egy élsportolónak folyamatosan csúcsteljesítményt kell nyújtania. Nincs ez másként az ásványvízpiac kiélezett versenyében sem. Luís Figo olyan labdarúgó, aki már 20 éve kiváló eredményeivel vívja ki a közönség elismerését ? mondta a reklámarc választás okairól Balogh Levente, a Szentkirályi Ásványvíz Kft. ügyvezető igazgatója.

A sajtótájékoztatón a portugál futballzseni kifejtette, miért vállalta el a magyar vállalat felkérését: Sokan keresnek meg azzal, hogy legyek a márkájuk arca, de csak ahhoz adom a nevem, amit magam is szívesen fogyasztok. Ezért a tárgyalások kezdetekor kértem az otthonomba a cég ásványvizeiből. Annyira megszerettük a Szentkirályit a családommal együtt, hogy még a karácsonyi ünnepek alatt is ezt ittuk és azóta is mindig van otthon, mondta el, majd hozzátette, hogy már serdülő korában is odafigyelt az egészséges táplálkozásra.

Tudta, hogy a profi futball világában csak akkor érhet el sikereket, ha megválogatja, mit eszik és mit iszik. Közel 20 éves profi pályafutással a háta mögött elmondhatta, hogy az élsportban csak az maradhat a csúcson huzamosabb ideig, aki odafigyel az egészségére. Ráadásul egy labdarúgónak nagyon fontos a megfelelő folyadék-utánpótlás, hiszen egy mérkőzésen vagy egy kemény edzésen akár több liter folyadékot is elveszíthet. A víz és ásványi anyagok pótlása nem könnyű feladat, szerinte a legjobb megoldás a bőséges és jó minőségű ásványvíz.

A 35 éves sztár terveiről is beszélt. Csapatával az olasz bajnokságban és az európai kupákban szeretne még legalább egy évig helytállni. A portugál válogatottból 127 mérkőzéssel és 32 góllal a háta mögött már visszavonult. Edzői babérokra nem vágyik. Sem színészként, sem énekesként nem akar rivaldafénybe kerülni. Ha nem futballista lett volna, most valószínűleg művészettörténész, vagy pszichológus lenne hazájában. A vb-selejtezőre győzni jönnek Budapestre, de szerinte bárki is lenne az ellenfelük, Portugália a legjobb válogatott Európában.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Jéghidegen is hódít a Szentkirályi
  2. ZETApress » Dupláztak a spanyolok

Szóljon hozzá!