ZETApress

hírportál

Gábor megoldást keres

A Talmácsi Gábort szerződtető Jack & Jones by A. Banderas Team a minap tájékoztatta versenyzőit és a médiát is arról, hogy visszalép a jövő évi vébén való indulástól. A hír mindenkit meglepett, a pilótákat pedig egyenesen sokkolta ? tudatta Juhász Tamás.

Talmácsi Gábor azonnal a tettek mezejére lépett és a mielőbbi megoldás érdekében felvette a kapcsolatot a DORNA-val (a MotoGP sorozat hivatalos szervezője), az IRTA-val (a MotoGP csapatok és versenyzők képviseleti szervezete), illetve már őt is megkeresték olyan csapatok, akik 2011-ben ott lesznek a MotoGP Moto2 kategóriájában, de érkezett megkeresés másik sorozatban induló alakulattól is, akik örömmel szerződtetnék a magyar világbajnokot.

Egyelőre azonban Talmácsi a MotoGP-ben történő folytatást tűzte ki célul, viszont a jelenlegi ajánlatok olyanok, melyekhez tőkeerős szponzorok együttműködésére van szükségese a magyar motorosnak. Az elkövetkező időszakban a megoldás megtalálásán dolgozik Talmácsi Gábor és beszámol minden érdemi fejleményről, előrelépésről.

Bár még mindig értetlenül állok a dolgok előtt, már dolgozok a megoldáson. Alig fél nap telt el a csapat bejelentése óta, de máris érkeztek megkeresések más Moto2-es csapatoktól, valamint a Superbike versenysorozat is érdeklődik irántam. Azonban semmit sem szeretnék elkapkodni. Én is felvettem a kapcsolatot az illetékesekkel és bízom abban, hogy mielőbb megoldódik a kialakult helyzet, ami most ugyan valaminek a végét jelentette, de egyúttal valami új kezdete is.

A történtek ellenére megnyugtató, hogy a rendelkezésemre álló mérnökök ? akiket együtt választottunk ki anno a csapattal ? várják a fejleményeket, döntésemet és készek velem együtt folytatni a 2011-es szezont. Azért is fontos ez számomra, mert az idei tapasztalatok alapján kiderült, hogy az egyik fő szempont, a csapat biztos anyagi háttere mellett, hogy milyen szakemberekkel dolgozhatok. Természetesen amint lesznek fejlemények a jövőmet illetően, tájékoztatást fogok adni ? mondta el Gábor.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Attila rombolva nyert | ZETApress
  2. Gábor a Superbike-ban? | ZETApress

Szóljon hozzá!