ZETApress

hírportál

Új korszak, új kihívás

Talán egyik évben sem kellett ennyit várni arra, hogy kiderüljön Talmácsi Gábor hol folytatja a következő szezonban. A tárgyalások már a tengerentúli versenyek előtt megkezdődtek, a bejelentés is hamarosan megszületik, ami jó hír minden magyar motorsport kedvelőnek, Talma szurkolónak.

Talmácsi Gábor hétvégén Spanyolországba utazik, mivel lehetőséget biztosítanak számára, hogy kipróbálja a Suter vázat, amit már nagyon vár. Azonban a csapatválasztás kérdése mellett egy másik döntésre már sor került: Talmácsi Gábor elérkezettnek látja az időt, hogy új alapokra helyezze pályafutását ? tudatta a Faster Management.

A folytatást illetően még semmit nem szeretnék bejelenteni. Hétvégén utazok Barcelonába, ahol nagyon várom Suter váz próbáját, amit én is kifejezetten jónak tartok. Nagyon bízom benne, hogy versenyképes csapattal, megfelelő háttérrel szállhatok jövőre harcba. A következő év azonban más szempontból is mérföldkőnek számít majd, hiszen támogató háttércsapat nélkül, érdekeimet saját magam képviselve, hatalmas bizonyítási vággyal a szívemben vágok neki a 2011-es versenyzésnek.

A Faster Management minden tagjának, különösen Stefanónak ezúton szeretném kifejezni őszinte elismerésemet és köszönetemet azért a munkáért, amivel a hosszú évek során a versenyzésemet segítették. Egyúttal köszönöm támogatóimnak, hogy továbbra is feltétlen bizalmukról biztosítottak ? hálálkodott Talmácsi Gábor.

Nagyon örülök, hogy pozitívan alakulnak a dolgok a folytatást illetően, és Magyarország első számú motorversenyzője jövőre is ott lehet a legjobbak között. Szívből szorítok neki, hogy akár már jövőre megmutathassa, hogy 2007-ben nem véletlenül lett világbajnok.

Egyetértettünk abban, hogy elérkezett az idő pályafutása egy új szakaszának megnyitására, amiben én és a management többi tagjai már nem veszünk részt. Év végéig a megkezdett tárgyalások és a közös munka lezárásra kerül és 2011-től ki-ki a saját útján folytatja az életet.

A motorsport azonban az utóbbi évtizedben a szívügyemmé és életem részévé vált. A jövőben is fontosnak tartom a fiatal, tehetségek felkutatását és felkarolását és bízok benne, hogy lesz olyan méltó utód, akivel legalább ekkora közös sikereket érünk el, mint Gáborral. Nagyon szép időszakot éltünk meg együtt Talmával, soha nem fogom ezeket az éveket elfelejteni ? nyilatkozta Stefano Favaro.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma csapata visszalépett | ZETApress

Szóljon hozzá!