ZETApress

hírportál

Talma indul az élről!

Az eső nagyon komolyan átírta a második edzésnap forgatókönyvét, amire minden bizonnyal senki sem számított. Már a délelőtti harmadik szabadedzésen is esett, így a pilóták a vizes aszfalton elmaradtak a pénteken produkált köridőktől ? tudatta a Faster Management.

A tréning végén az égi áldás még inkább rázendített, aminek köszönhetően a versenyzők inkább a biztonságos motorozásra törekedtek már és nem kockáztattak feleslegesen. Talmácsi Gábor a 13. helyen zárt. Délután következtek volna az időmérők, amik kezdési idejét először a szervezők csak halogatták, majd végleg törölték, hiszen még annak sem látszott semmi esélye, hogy az özönvíz szerű eső kicsit alább hagyna, nemhogy elállna. Mindez a B szabály alkalmazását léptette életbe, azaz a kvalifikációs időeredmények hiányában a rajtsorrendet az addigi edzéseken futott legjobb köridők alapján hirdették ki. Ezt pedig azt jelenti, hogy holnap Talmácsi Gábor indulhat az élről, idén először!

Portugália, Estoril ? rajtsorrend: 1. Talmácsi Gábor, 2. Julian Simon, 3. Toni Elias, 4. Kenan Sofuoglu. ? Érdekesen alakult ez a hétvége idáig, de nagyon örülök, hogy holnap én indulhatok a pole pozícióból, ami nagy önbizalmat ad, függetlenül attól, hogy milyen lesz a pálya a versenyen. Délután átvettem a sajtótájékoztatón a rajtelsőségért járó karórát, ami már az enyém.

A ma délelőtti edzésen először használt gumikkal mentem, majd a tréning végére felraktuk az új szettet, amivel gyorsabb körökre is képes lehettem volna, de akkora már megint nagyon esett, így 13. lettem. Holnap lesz még egy bemelegítés, majd következik a verseny, amit mondanom sem kell, hogy mennyire várok. Jó lesz az élről indulni! ? örvendezett Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma nagyot harcolt | ZETApress

Szóljon hozzá!