ZETApress

hírportál

Pókerünnep a Cotton Clubban

A Full Tilt Poker két magyar profiját ünnepelték. Pókerest keretében mutatták be a sajtónak a Full Tilt Poker két új profi póker játékosát. Kaló Dénest és Luigit, azaz Kwaysser Valdemár Ákost ünnepelte a magyar pókertársadalom színe-java.

A világ egyik legjobb online pókerterme, a Full Tilt Poker.com leigazolta Kaló Dénest és az idei WSOP nyertes ?Luigit?, azaz Kwaysser Valdemár Ákost. A hivatalosan is elismert profi játékosok együtt képviselik a Full Tilt Pokert Magyarországon. Ezentúl Kaló Dénestől és Luigitól is tanulhatunk, vagy cseveghetünk és játszhatunk velük online. Az ő bemutatásukkal és profi játékossá válásuk megünneplésével telt az este. Számos, pókeres körökben ismert és elismert személyiség is képviseltette magát az este folyamán, hogy együtt ünnepelje meg a két játékos Full Tilt profivá válását illetve Luigi WSOP karkötőjét ? tudtuk meg Kaczur Tibortól.

A Budapest belvárosában található Cotton Clubban gyülekeztek a meghívott vendégek Dénes és Luigi bemutatására. A két profi köszöntését és az este moderálását Szujó Zoltán, az RTL Klub riporter-műsorvezetője és a csatornán futó a Full Tilt Poker által megrendezett Face the Pro közép-és kelet-európai amatőr pókerbajnokság kommentátora vezette, aki maga is szokott pókerezni. A magát eddig hobbijátékosnak tartó Kaló Dénes Magyarország legsikeresebb élőverseny-játékosa, míg Kwaysser Valdemár Ákos az idei Las Vegasi WSOP egyik versenyének idei első helyezettje. A beszélgetések folyamán a játékosok beszámoltak többek között arról is, hogyan kerültek közel a pókerhez illetve mi ragadta meg őket a játékban legjobban.

Luigi elmondta, hogy az egyetem alatt egy rugalmas munkalehetőséget keresett, olyat, amiben van fejlődési lehetőség és megtérül a belefektetett energia. Barátai segítségével talált rá a pókerre, és bár csak lassan értette meg a játék alapjait, utána rohamléptekkel fejlődött, és hamarosan az eredmények is megérkeztek.

Luigi bemutatta karkötőjét is, amit a WSOP-n nyert idén, így többeknek esélye volt arra, hogy akár egy karkötővel a csuklóján fotózkodjon. ? Ez volt az első alkalom, hogy megmutathattam itthon maradt pókeres barátaimnak a szerzeményemet, illetve örülök, hogy megköszönhettem a bíztatást azoknak, akik élőben szurkolták végig velem a döntő asztalt. ? Nagyon örülök, hogy ennyien eljöttek, igazán remek hangulatú pókeres este, a póker ünnepe volt ? nyilatkozta Valdemár.

A két profi azt is elmondta, hogy Magyarország a legfejlettebb piac póker szempontjából a régióban, ezért is lépett be a magyar piacra a Full Tilt Poker is, és lokalizálta az elsők között tartalmait. Sőt, hozzátették, hogy arányaiban a magyar piac adja a legtöbb játékost is a régióban. A Közép-és Kelet-Európai régió erősen fejlődő piac, ezért is van már jelenleg is négy red pro-ja a Full Tiltnek itt. A régióban a póker fogadtatása egyre pozitívabb manapság, így egyre több ember érdeklődik iránta. Ők maguk kimondottan elégedettek a szerződéseikkel, mindketten megkapták a saját asztalukat is, ahol bármikor kihívhatóak egy zártkapus mérkőzésre is akár. Luiginak egy 10$/20$ 7game-mix, míg Dénesnek egy 5-10 6max pot limit omaha asztala van. A jelenlévők egy kis rögtönzött bemutatót is élvezhettek.

Arra a kérdésre, hogy mikor lehet velük a leghamarabb versenyen találkozni azt felelték, hogy egyikük hamarosan megmérkőzik a Face the Pro legújabb győztesével, így hamarosan az RTL Klubon közvetített műsorban is láthatóak lesznek.

Az eseményen, több Magyarországon és nemzetközileg is elismert póker játékos is megjelent, illetve a témában érintett szaksajtó is tiszteletét tette. A profik barátaikként üdvözölhették Vitézy Pétert és Kardos Marcellt, akik harmadik társukkal karöltve pár éve az általuk kifejlesztett pókeralapú üzleti tréninggel hívták fel magukra a világ figyelmét. A magyar pókertársadalom olyan kiemelkedő alakjai voltak ott, mint Markovics Ádám, Andrejkovics Milán, Botond Balázs, Fóris Attila, Hájas Máté, Koroknai András, Németh András, Szamosi Gábor és Pintér Márk, a BPO 2008-as nyertese. Az eseményen többek között a Magyar Pókerszövetség elnöke, Tatár Gergely is tiszteletét tette.

Az este megkoronázásaként a rendezvény második felében szenvedélyüknek hódolhattak a jelenlévők. Hat pókerasztalon kezdődhetett meg a játék a két profi részvételével, a nyereményekről pedig a Full Tilt gondoskodott. A kiváló hangulatban telt játék nagy izgalmakkal és meglepő eredményekkel zárult. A magyar pókertársadalom újból megmutathatta, hogy nem véletlenül hazánk játékosai az egyik legkiemelkedőbbek a térségben. Még több kihívást és izgalmat tartogat a Full Tilt Poker által indított Face the Pro amatőr közép- és kelet európai póker bajnokság folytatása, ahol honfitársaink újra megcsillogtathatják pókertudásukat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Folytatódik a póker | ZETApress

Szóljon hozzá!