ZETApress

hírportál

Talmácsi megnyerte a futamot

A második rajthely elegendőnek bizonyult Talmának ahhoz, hogy megnyerje a mai Maláj Nagydíjat. Mivel csapattársa, Faubel csak a harmadik helyre hozta be az Apriliát, előnye tíz pontra növekedett, s a november 4-ei Spanyol Nagydíjon a harmadik hely is elég lesz számára a világbajnoki címhez.

Tegnap a Fradi is örülhetett, mert a többhetes vergődés után az üllői úton végre győzni tudott. A Tuzsért verte meg 2:0 arányban. A mérkőzés előtt edzőjük rekordösszegű jutalmat ajánlott fel arra az esetre, ha a hátralévő öt mérkőzés 15 pontját begyűjtik. Az első feladatot teljesítették, a további négy még hátra van.

Az NB I-ben nem sok babér termett a vendégeknek. A legjobb eredményt a Győr érte el, aki 2:2-es döntetlennel távozott Kispestről. A többi hat vendég kikapott. A Fehérvár Diósgyőrben 2:0-ra, Paks Újpesten 3:1-re, Sopron Debrecenben 4:2-re, Vasas Kaposváron, míg a REAC Siófokon 1:0-ra, a Tatabánya pedig Egerszegen 4:1-re maradt alul. Holnap Nyíregyháza a Hungária körútra látogat, s itt is biztos hazai győzelem várható.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Liga Kupa vidékieknek
  2. ZETApress » Talma célhoz ért

Szóljon hozzá!