ZETApress

hírportál

9. helyről a 4. sorba

Az időjárást illetően tegnap is a forróságé volt a főszerep, ami továbbra sem könnyítette meg a versenyzők helyzetét Indianapolisban ? tudatta a Faster Management.

Talmácsi Gábor a szombati szabadedzésen a 9. helyen zárt, 5 tizedet javítva pénteki legjobbján. A kvalifikáció érdekes eredményeket hozott és olyan versenyzők kerültek be az első tízbe, akikről az idei szezonban viszonylag kevesebbet lehetett hallani, persze nem azért, mert elfelejtettek volna motorozni, hiszen egy dolgot biztosra kijelenthetünk: senki sem ok nélkül van a világbajnokságon, mindenki letett már valamit az asztalra.

A magyar motoros az edzés végéhez közeledve 1:46.962-es köridőt futott, majd rosszul taktikázott és túl sokat várt, ami azt eredményezte, hogy a maradék időben már nem tudott tiszta kört futni és meg kellett elégednie a 16. hellyel, ami ma a 4. sor jelenti számára. Az edzést Julian Simon nyerte, Hector Faubel és Scott Redding előtt.

Indianapolis, időmérő edzés: 1. Julian Simon 1:46.139, 2. Hector Faubel 1:46.287, 3. Scott Redding 1:46.334? 16. Talmácsi Gábor 1:47.394. ? A motorral minden rendben volt, az edzés végét én rontottam el, sokat vártam és már nem tudtam tiszta kört futni. Haragszom is emiatt magamra, de nem fogok összetörni. Az eddigi jelek azt mutatják, hogy az FTR-eknek nem fekszik ez a pálya. Úgy érzem, hogy a ritmusom jó és holnap mindent megteszek, hogy a 16. helyről lényegesen jobb helyen zárjam a versenyt ? mondta Gábor a tegnapi leintés után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Emlékezetes verseny | ZETApress

Szóljon hozzá!