ZETApress

hírportál

Gábor elsőre 9.

A brnói Cseh Nagydíj után másfél héttel Talma és menedzsere szerdán utazott el az USA-ba, ahol immár az idei 12. vb futamra kerül sor a Moto2 géposztály számára ? tudatta a Faster Management.

A hosszú repülőút és az időeltolódás némileg megviselte őket, de a magyar motoros már azon rutinos rókák közé tartozik, akik hozzászoktak a folytonos utazáshoz és pontosan tudják, mivel és hogyan tudnak leginkább relaxálni, regenerálódni.

Magyar idő szerint 21:10 órakor vette kezdetét az első szabadedzés, melyen Talmácsi Gábor is végig az élmezőnyhöz, a sokat képernyőn levő versenyzők közé tartozott. Az edzés felénél egy időre a vezetést is átvette és a boksz-kiállásig magabiztos teljesítményt nyújtott. Majd kicserélték a hátsó futóművet és állítottak a motor áttételezésén is, de ez nem hozott eredményt. Végül az egy órás tréninget a 9. helyen zárta.

Az indianapolisi eredmények: 1. Scott Redding 1.46.728, 2. Toni Elias 1.46.743, 3. Andrea Iannone 1.46.868? 9. Talmácsi Gábor 1.47.394. ? A brnói beállításokkal kezdtünk, majd folyton egy-kerekezett a motorom, így kijöttem a boxba. A jobb súlyelosztás érdekében kicseréltük a hátsó futóművet, változtattunk az áttételezésen, de nem lett jobb, sőt. Kipróbáltunk néhány dolgot, hiszen ez még csak az első szabadedzés volt, de holnap visszatérünk a kezdeti beállításokra, mert az egy jó alapnak tűnik. Nagyon meleg van, ami fizikailag is fárasztó, de holnap már ez sem fog zavarni, mivel nagyon gyorsan alkalmazkodom a külső körülményekhez ? mondta el Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. 9. helyről a 4. sorba | ZETApress

Szóljon hozzá!