ZETApress

hírportál

Peti 23. Barcelonában

Az első világbajnoki futam örök emlék egy motorversenyző számára, Sebestyén Peti számára megadatott ez a pillanat ma. A tegnapi időmérő után a magyar versenyző izgatottan várta, hogy életében először a rajrácsra állhasson a világbajnokságon.

A Right Guard Racing Team számára is az első nyolcad-literes vébés nagydíj volt a mai. Németh Ottó csapatfőnök is a helyszínre érkezett, hogy élőben figyelhesse a 125-ösök versenyét ? tudatta a Faster Management. Pétert a rajtrácson egy gyönyörű topmodell segítette Nagy Réka személyében.

Talmácsi Gábor is beszélt a fiatal tehetséggel, nyugalomra intette és jó versenyzést kívánt neki. Talma a hétvége során az ideális beállítások megtalálásában is segített, hiszen Petinek több technikai hibája is adódott. A versenyen Péter a mezőny végén motorozott, és végül huszonharmadik helyen futott be a célba. A Right Guard Racing Teamnél sikernek könyvelték el a teljesített nagydíjat.

A Katalán Nagydíjon Barcelonában 1. Marc MARQUEZ, 2. Bradley SMITH, 3. Pol ESPARGARO, 4. Sandro CORTESE, 5. Efren VAZQUEZ? 23. SEBESTYÉN Péter. ? Befejeztem a versenyt ennek örülök és belekóstolhattam a világbajnokság légkörébe, ami nagyban elősegíti a fejlődésemet. Most már látom, hogy az edzéseken miben kell még fejlődnöm, és az lebeg a szemem előtt, hogy minél előbb versenyképes legyek a mezőnnyel. Hatalmas élmény volt számomra ez a hétvége ? mondta el Péter.

Nagyon büszkék vagyunk Péterre, hogy tizenhat évesen bemutatkozhatott a világbajnokságon. Bízunk benne, hogy egy eredményes pályafutást indítottunk az útjára, az idő Petinek dolgozik. Talmácsi Gábor mellett az ifjú tehetség is lehetőséget kapott a vébén. Együttműködve a Faster Managementtel sok munkánk van ebben ? nyilatkozta Németh Ottó csapatfőnök.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Petinek meglett az igazi | ZETApress

Szóljon hozzá!