ZETApress

hírportál

Kékszalag Rippelékkel

A Magyar Vitorlás Szövetség az Operaházban ismertette a jövő pénteki 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíj és Fesztivál programját, ahol találkozhattunk az esélyes vitorlázókkal, valamint a versenyen résztvevő hazai sztárokkal is. A házigazda Szujó Zoltán volt.

A vendégek között feltűnt Litkey Farkas (címvédő), Király Zsolt, Soponyai Géza, Scholcz Imre, Rauschenberger Miklós, Vándor Róbert és Láng Róbert. A szakma legnagyobbjai mellett részt vettek a 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíjon induló hírességek is: Csiszár Jenő, Demcsák Zsuzsa, Dzsudzsák Balázs, Sebestyén Júlia, Ádok Zoltán, Vásáry André, Dobó Ági, Babinyek Timi, Kaló Jennifer, Vágó Piros, Vujity Tvrtko, Fábry Sándor, Hajas László, Keleti Andrea, Turán Frigyes, Rippel fivérek, az Irigy Hónaljmirigy.

A tókerülő futam július 2-án reggel 9-kor indul Balatonfüredről, s az első hajók aznap este, míg az utolsók csak másnapra várhatók a füredi célban. A 160 kilométeres táv rekordja alig több, mint 10 óra. Hatszáz hajó ? köztük számos katamarán ? is nevezett. A 18 évesnél fiatalabbak a jóval rövidebb távú Kékpántlika versenyen indulhatnak jövő csütörtökön a Füred?Tihany?Füred útvonalon.

Rippel Ferenc és Viktor meglepetés szülinapja!

A Rippel fivéreknek nem volt alkalmuk megtartani születésnapjukat, ugyanis a gyorsasági autóversenyen való részvétel miatt el kellett halasztaniuk az ünneplést. Tegnap este a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő szeparéban egy meglepetés születésnapi eseményt rendeztek számukra, amelyen kedvenc autóversenyzőjük (Nagy Norbi, 15 éves) is jelen volt. Viktor és Feri megajándékozzák egy helikopteres városnézéssel, jutalmul a legutolsó versenyen (zuhogó esőben) megszerzett kategória első helyezéséért.

A torta felvágására csak a média néhány képviselője kapott meghívást. A nézettség és a megjelenés egyaránt számított. Az egész napos izzasztó munka után a médiamunkásoknak felfrissülve ? üdén és tisztán ? kellett a sztárok közelébe menni, ami persze ebben a közegben természetes. Az előzetes szigor ellenére a bejáratnál senki sem állta útját senkinek, csak az nem ment be, aki nem akart ? mondta Vigh Alex, aki a felvételeket is készítette.

A születésnapi partira visszajelzett résztvevők: Czutor Zoli, Tóth Gabi és Vera ? ének, Dopeman és Kicsi Dope ? rap, Szolnoki Peti ? Bon-Bon, Frabátó ? mágus, István Dani, Szakály Miki, Végvári Tibi és Détár Enci ? műsorvezetők, Rékasi Karesz és Pindroch Csabi ? színészek, Rubint Réka és Schobert Norbi ? fitness, Molnár Andi ? tánc, Kótay Misi ? boksz.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Corvin, Corvin hátán | ZETApress

Szóljon hozzá!