ZETApress

hírportál

Talma 10. lett

Negyedszer gyűlt össze a Gyorsasági Motoros Világbajnokság mezőnye, hogy megküzdjön a helyezésekért. Ezen a hétvégén a szezon egyik legszebb helyszínén száguld a kétkerekű cirkusz, Toscana szívében a hegyek között húzódó mugellói versenypályán kell bizonyítaniuk Talmáéknak.

Talma már hétfő óta Olaszországban tartózkodik, ahol izmait is kezeltette és egy kis pihenésre is jutott ideje. A helyi szurkolók egy meglepetés vacsorával is kedveskedtek a magyar világbajnoknak ? tudatta a Faster Management.

A Fimmco Speed Up két versenyzője ettől a versenytől új külsővel lesz látható a bajnokság során. Ami eddig fehér volt az mostantól zöld lett a motoron, így mától ez a szín dominál a kétkerekűn. Talmácsi motorja nem csak kívülről, de belülről is változott. A mérnökök megbeszélték Gáborral az újdonságokat, hiszen ennek a pályának a karakterisztikája különleges beállításokat igényel.

A pénteki szabadedzésen Talmácsi Gábor a gyakorlás nagy részében a legjobb tízhez tartozott. A mezőny megint nagyon szoros, csupán a legjobb kört produkáló De Angelis tudott egy kicsit elszakadni a többiektől. Holnapra néhány változtatást eszközöl a Fimmco Speed Up csapat Talmácsi motorján, hogy közelebb kerüljön az elsőkhöz. Andrea Iannone negyedik lett a szabadedzésen.

Az első szabadedzésen 1. Alex DE ANGELIS 1?56.422, 2. Sergio GADEA 1?56.639, 3. Julian SIMON 1?56.715, 4. Andrea IANNONE 1?56.873, 5. Stefan BRADL 1?57.166? 10. TALMÁCSI Gábor 1?57.340. ? A pálya második felében kell javulnom holnapra, az viszont biztató, hogy az első szektorban én vagyok a leggyorsabb, a második negyedben pedig pici a lemaradás. Az időmérőre úgy érzem én is tudok javítani, és a motorhoz is találunk kedvezőbb beállításokat ? mondta el Gábor az edzés után.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma a 7. helyről indul | ZETApress

Szóljon hozzá!