ZETApress

hírportál

NVESZ Díjátadó Gála

Jövő szerdán 37 szövetség legjobbjai vehetnek át elismerést. Ünnepre készül a Nemzeti Versenysport Szövetség! A 62 szövetséget képviselő sportköztestület február 28-án tartja hagyományos díjátadó gáláját.

A Budapest Marriott Hotelben megrendezendő eseményen az NVSZ 37 szövetségének 64 kiválósága vehet át díjat a 2023-ban nyújtott kiemelkedő sportteljesítményéért – tudatta Bányász Árpád.

Az NVESZ Év Sportolója díjra az egyes sportszövetségek jelölték a legsikeresebb versenyzőket. Ők valamennyien kimagasló eredményeket értek el a világ- és Európa-bajnokságokon vagy éppen a III. Küzdősportok Világjátékán. A díjazottak között 3 csapat van, és idén is lesznek paraversenyzők, akik szintén átvehetik a legjobbaknak járó elismerést.

Az NVESZ Díjátadó Gálán ott lesznek az állami sportirányítás és a különböző sportszervezetek vezetői is. Ott adják át a sportvezetők munkáját elismerő dr. Leyrer Richárd-díjat is, valamint egy rendhagyó könyvbemutatóra is sor kerül. Elkészült ugyanis az újabb NVESZ-kiadvány. A könyv a 2023-as III. Küzdősportok Világjátékán elért magyar sikereket, valamint a szövetség égisze alá tartozó sportágakat mutatja be. A tavalyi multisport eseményt Szaúd-Arábia fővárosában, Rijádban rendezték meg, ahol a magyar csapat 6 arany-, 2 ezüst- és 4 bronzérmet nyert.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. NVESZ 2023 Év Sportolói Gála | ZETApress

Szóljon hozzá!