ZETApress

hírportál

Örökbefogadási nap lesz szombaton

A Noé Állatotthon örökbefogadási napot tart szombaton. Idén eddig már közel száz állatot mentettek ki a sintértelepről az elaltatás elől, s ezzel lehetőséget adtak ugyanennyi kivert kutya befogadására.

Művészek az állatokért

A Thália Színházban jövő szombaton délután 3 órakor Markó Iván és a Magyar Fesztivál Balett lép fel az állatok érdekében a CivilKomp szervezésében. Számos művész is részt vesz az állatvédelmi eseményen. A bevételt a három legnagyobb állatvédő szervezet: a Herman Ottó Magyar Országos Állat- és Természetvédő Egyesület (HEROSZ), a Magyar Állatvédők Országos Szervezete (MÁOSZ) és a Magyar Állatvédő és Természetbarát Szövetség (MÁTSZ) számlájára utalják át.

Az öt- és tízezer forintos jegyek a Thália Színház pénztárában megválthatók. Ha valaki a Mérleg utcai jegyirodában veszi meg a jegyet, igazolást kap és leírhatja az adójából. A jótékonysági gála ötletét már januárban felvetette Terézváros díszpolgára, melyről akkor mi is beszámoltunk. A rendező és műsorvezető Verebes István lesz.

Újra futnak a kutyusok

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik a KutyaFutta nevű kutyás futóversenyt a Városligetben, május második vasárnapján 11 órai rajttal. Nevezési lap, részletes program és a részvételi feltételek honlapjukon megtalálhatók. Minden gazdit és kedvencét szeretettel várnak a család összes tagjával együtt. Állatorvosi és humán egészségügyi, valamint dietetikai tanácsadással, gyerekprogramokkal és Uncle Ben’s ebéddel várják az állatbarátokat.

A Városligeti műjégpálya előtt Mazsi kutyámmal mi is ott leszünk. Tavalyi futásunkról korábban már beszámoltunk. Fussunk együtt két lábon, négy mancson május 13-án az egészségünkért!

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » A kutya tíz kérése
  2. ZETApress » Kutyafutta Pünkösdvasárnap

Szóljon hozzá!