ZETApress

hírportál

WestEndi Gyermekkarácsony

AjándékokMint szerdán megírtuk, Mindenki Karácsonya címmel a WestEnd City Center Cinema City 14-es mozitermében holnap 13 és 15 óra között a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és támogató partnerei 300 nélkülöző gyermeknek varázsolnak igazi karácsonyt.

December 10-én délután a WestEnd Bevásárlóközpont Cinema City mozitermében 300 hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek rendez karácsonyi ünnepséget az NGYSZ és támogató partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center. A karácsonyfa alól természetesen az ajándékok sem hiányozhatnak! Holnap 13 órától várakozással teli gyerekek népesítik be a WestEnd City Centerben található Cinema City mozitermét. Kivételesen azonban nem filmvetítésre kerül sor, hanem a kicsiket egy különleges karácsonyi programmal várják a szervezők, a Budapesti Operettszínház művészeivel és a Mikulással együtt.

A Szolgálat és támogatói hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatja meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat ? tudatta Pethő Zsófia.

Immáron több éves hagyomány, hogy a Budapesti Operettszínház művészei részt vesznek a programsorozaton, hogy műsorukkal a rászoruló gyerekeknek egyedülálló és maradandó élményt nyújtsanak, ezzel kiszakítva őket a nehéz mindennapokból. Idén Vágó Zsuzsi művésznő, a színház vezető szólistája és a Vasutas Zeneiskola Pesti Broadway Musical Stúdió növendékei: Kató Anita, Fülöp Kristóf és Tassonyi Balázs szórakoztatják a gyerekeket és gondoskodnak a vidám hangulatról.

Az OTP Bank ? a Gyermekmentő egyik legnagyobb és legrégebbi támogatója – a korábbi évekhez hasonlóan, idén is különleges meglepetéssel készült az eseményen részt vevő gyerekeknek. A bank munkatársai ez alkalommal is az igazi karácsonyi hangulatot, a meghittséget, az ajándékozás örömét, a gondtalan játékot és az együtt töltött minőségi pillanatokat ajándékozzák a gyerekeknek társasjátékok átadásával. Az OTP Bank mellett a 19 éve az esemény helyszínét biztosító WestEnd City Center is ajándékcsomaggal és meglepetés műsorszámmal várja a gyerekeket.

A musical-előadás előtt 13 órától dr. Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Budapest Főváros humán főpolgármester-helyettese, Antalóczy Attila, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alelnöke, Szabó Dóra, az OTP Bank PR/CSR/szponzorációs szenior tanácsadója, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft. brandig osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója köszönti a gyerekeket, majd az előadás után 14 órától következik az ajándékozás.

Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a WestEnd City Center támogatásával minden évben megtartja a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényét. A tavalyi eseményről idekattintva olvashatunk. A rendezők idén köszönetet mondanak a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Penny Marketnek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, a METRO Kereskedelmi Kft-nek, a Smile Palacsintának és az UNIQA Biztosító Zrt-nek, hogy ajándékaikkal emlékezetessé teszik a rászoruló gyermekek karácsonyát.

Szóljon hozzá!