ZETApress

hírportál

Aranylemez a Tankcsapdának

Véget ért ? legalábbis ami a naptári évet illeti ? a Tankcsapda 2009-es jubileumi éve. A csapat egyedülállóan ünnepelte húszéves fennállását, volt maratoni koncertsorozat, új album, és díjeső is ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Az elmúlt évben több mint nyolcvan koncerten láthatták Lukácsékat rajongóik, az ország legkisebb koncerthelyeitől egészen a legnagyobb csarnokokat bejárva. Felejthetetlen volt augusztus 10-én, a Sziget Fesztivál, ahogy a határon túli rendezvények (Csíkszereda, Tusnádfürdő, Galánta, stb.), és az immár ötödik alkalommal, teltházzal végződő Főnix Csarnokos évzáró buli is. A végeláthatatlan kilométerek közben elkészült az új album, amely, Minden jót címmel, két hónap alatt aranylemezzé érett!

A Tankcsapda vitathatatlanul hazánk legnépszerűbb zenekara! A múlt évben bemutatott páratlan teljesítmény, 2010-ben sem lankad, a csapat tagjai, már most előre néznek! Március 7-én, ismét egy londoni koncerttel nyitják az évet, majd április elején kezdődik a Minden jót album lemezbemutató turnéja.

Új lemez nem, de újrakiadások és koncertkiadványok érkeznek az év folyamán, hiszen a tavaszi retro turné Diesel klubos koncertje, a Sziget buli, vagy a Főnix Csarnok mind rögzítésre került! A mellékelt képek a december 29-i évzárón, a debreceni Főnix Csarnokban készültek! Az Alexandra Records képviselője, Pécsi József átadta az aranylemezeket! A fotók Derencsényi István felvételei.

Szóljon hozzá!