ZETApress

hírportál

Jövőre újra Táncdalfesztivál!

50+ TDF az ArénábanKözkívánatra Kovács Kati és Tóth Vera is az 50+ éves Táncdalfesztivál színpadára lép 2019. január 12-én 18 órától a Papp László Budapest Sportarénában! ? tudatta Jánosi Katalin PR.

2018. januárban hatalmas sikert aratott az 50 éves a Táncdalfesztivál koncert, melynek az Aréna adott otthont. Nemcsak a nézők, de a szakemberek egyöntetű véleménye is az volt, hogy az est méltán kiemelt esélyese lett Az Év Aréna Koncertje kitüntető címnek. A telt-házas koncert végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást. A koncert után a következő évre vonatkozó zenei kívánságok ezrei erősítettek meg ezt a nézői szándékot.

2019. január 12-én szombaton tehát újra indul a nagy utazás! Ismét megidézzük a ?60-as, ?70-es évek legnagyobb slágereit. A jövő évi koncert címe, az 50+ éves Táncdalfesztivál azt jelzi, hogy a műsorban már nemcsak a Táncdalfesztiválokon elhangzott dalok, hanem a korszak további felejthetetlen dallamai is felcsendülnek. Az esemény különlegessége, hogy a fellépő művészek így együtt, még sosem álltak egy színpadon.

Az idei előadók között tudhatjuk közkívánatra Kovács Katit és Tóth Verát, akit a nézői levelek sokasága követelt a műsorba. Mellettük fellépnek a tavalyi koncert sztárjai: Koós János, Poór Péter, Soltész Rezső, Dobos Attila, Csonka András, de olyan fiatal sztárok is képviseltetik magukat, mint Vastag Tamás, Koós Réka, Muri Enikő és Ambrus Rita. A műsorvezető páros, a tavaly nagy lelkesedést kiváltó és 12 ezer embert megnevettető Gálvölgyi János és Koltai Róbert lesz. A zenét ismét a 60 tagú szimfonikus Big Band szolgáltatja, akik eredeti kották alapján szólaltatják meg a legendás dalokat. Közreműködik a Stúdió 11 Ensemble.

50+ éves TáncdalfesztiválA tervezett 30 műsorszámot a közönség által megszavazott slágerekből válogatták össze. Az idén januári koncert legnagyobb tanulsága, hogy 20 évesektől, a 80 évesekig minden generáció nagy szeretettel fogadta a dalokat. Nagyszülők hozták el unokáikat, unokák lepték meg Táncdalfesztivál jeggyel karácsonyra nagyszüleiket, s aztán együtt jöttek el. Zenei vezető: Zsoldos Béla, karmester: Wolf Péter, rendező: Meskó Zsolt. A felejthetetlen élmény garantált!

Szóljon hozzá!