ZETApress

hírportál

Andrea mindent megnyert

Magyarország szépségeiSzarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe ? Miss World Hungary szépségversenyt ? láttuk tegnap este a Duna Televízió és a Duna World élő adásában. A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary 2018 címet és Kínában képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén.

Az első udvarhölgy a 20 éves Galambos Patrícia, a második a 21 éves Józsa Eszter lett. A nyerteseket 15 tagú zsűri választotta ki. Szarvas Andrea a Közönségdíjat is elnyerte és a Legszebb mosoly-címet is neki ítélte meg a közönség. A 19 Andrea a Békés megyei Vésztőn él családjával. Közszolgálati ügyintézőnek tanul. Édesapja és bátyja külföldön dolgozik, édesanyja szociális területen, váltott műszakban. Ezért sokat segít a házimunkában és gyakran vigyáz a kisöccsére. Szereti a gyerekeket. A család struccokat tart, a farm körüli teendőkből ő is kiveszi a részét, ami nem veszélytelen. Mindennapjaiban fontos szerepet tölt be az egészséges életmód. Szenvedélye a zumba. Régi álma volt, hogy a szépségiparban érvényesüljön. Magassága 171 centiméter, mell-derék-csípőbősége 75-60-76 centiméter.

A nagyszabású gálaműsorban négy körben négy különböző öltözékben vonult végig a kifutón a 16 döntős lány. A zsűritagok és a nézők elsőként bikiniben láthatták a versenyzőket, majd ezt követte a kreatív tour, amelyet idén a labdarúgó-világbajnokság ihletett. Ezután nemzeti öltözetben, végül estélyi ruhában léptek színpadra a finalisták, utóbbi két öltözéket Bélavári Zita tervezte. Az egyes tourok után a zsűritől a 2-2 legkevesebb pontot kapott lány kiesett.

A műsor nyitányában Freddie gospel kórussal mutatta be legújabb dalát, a bikinis körben Berkes Olivér új száma mutatkozott be, míg a kreatív tourban az idei Eurovíziós Dalfesztivál zsűri-kedvence, az osztrák Cesár Sampson énekelte el versenydalát. A nemzeti öltözékhez illő, jól ismert népdalt öltöztetett új köntösbe Nika és a Fool Moon, míg az estélyi ruhás kör eleganciáját Berkes Olivér, Freddie, Király Viktor és Veréb Tamás exkluzív előadása emelte. Az este folyamán Király Viktor is színpadra lépett egyik szerzeményével, Vastag Csaba is bemutatta legújabb dalát és a fiatal tehetség, Zävodi tévés dalpremierjére is sor került.

Az est műsor-vezetői Kraszkó Zita és Kovács Kokó István voltak. Idén ötszáz jelentkező közül több körben választották ki azt a húsz lányt, aki beköltözhetett a felkészítő táborba Visegrádra. (Június 13-ai fröccsteraszi bemutatásuk idekattintva olvasható.) A Thermal Hotelben a versenyzők majdnem két héten át különféle házi versenyeken mérették meg magukat: a Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúztak, így alakult ki a 16 fős döntős mezőny.

Szóljon hozzá!