ZETApress

hírportál

Hófehérke Újbudán

A Hófehérke című családi musical kosztümös próbáján jártunk délután a Fehérvári úti TEMI Fővárosi Művelődési Ház I. emeletén. Nem a komplett darabot láttuk, hanem csak néhány részletet. Fotóink Lantai József felvételei.

Elhangzott a Tükör nyitódala, láttuk Hófehérke születését, özvegy király apja és a gonosz mostoha házasságát, Hófehérke 18. szülinapját, majd fürdését a 7 törpével. Szende: Ondrich János, Morgó: Torres Dani, Hapci: Békefi László, Vidor: Köleséri Sándor, Tudor: Mező Zoltán, Szundi: Czető Ádám, Kuka: Száraz Dávid volt. A Herceg és Hófehérke duettjét követően a Bányafőnök Pénzesője zárta a bemutatót, majd a próba folytatódott nélkülünk.

A műszaki gárda szombaton két kamionnal Tatabányára indul, ahol este főpróba, majd másnap premier lesz. A teljes szereposztás és az éves turné állomásai idekattintva olvashatók. A fővárosba május 27-én térnek vissza: Gyermeknapon a Papp László Arénában lépnek fel.

A produkció díszlete és látványvilága a székhez szögezi a nézőt. A jelmezek az autentikus és modern divatot keverik, így igazán vagány megjelenést kölcsönöznek a szereplőknek. A zene a hollywoodi produkciók mintáját követve tükrözi a jelenetek hangulatát, és kidolgozottságával segíti a színészek játékát. Az igazi sztár-szereposztásban megvalósuló musicalben profi táncosok, artisták és énekkar kísérik végig a produkciót. Aki részesévé szeretne válni egy igazi szuperprodukciónak, az semmiképpen ne hagyja ki!

Szóljon hozzá!