ZETApress

hírportál

Zséda hídi dala

Élj a napnakZséda megénekelte Pestet és Budát ? a népszerű énekesnő rajong a fővárosért! Elkészült Adrienn legújabb dala, amelyben az énekesnő szeretett Budapestjéhez fűződő érzelmeiről, gondolatairól mesél. A főváros modern, dinamikus lüktetését átadó szerzemény egy igen különleges alkalomból íródott.

Zséda nagy örömmel fogadta el a hivatalos felkérést a Budapest Dal 2018 nevű, az idei Tavaszi Fesztivál idején zajló, rangos és igen különleges eseményre készült zenemű eléneklésére. Az énekesnő ezúttal kitűnő szerzőtársakkal kiegészülve alkotta meg az Élj a napnak című dalt ? tudatta a PResston PR.

? Egymás nélkül nincs meg a két part: ez a dal legfontosabb, legkifejezőbb sora ? mondta Zséda. ? Egy olyan dalt szerettem volna, amiben a múlt és a jelen találkozik, amiben ez a kettősség benne van és olyan nagyívű, felemelő, magával ragadó erőt sugároz, amellyel sokan tudnak azonosulni, belelátva a saját életüket és a főváros lüktetését. A dal hallgatása közben mintha egy régi, fekete-fehér képeslapot néznénk Budapestről, ami a szemünk láttára kiszínesedik! Boldog voltam, hogy az általam is nagyra becsült Jamie Winchesterrel való közös munka során kiderült, az ő zeneisége, zenei világa tökéletes harmóniában áll az enyémmel. Moldvai Márkkal és Tariska Szabolccsal kiegészülve, remekül tudtunk így együtt dolgozni ? tette hozzá.

? Karként ölel minket körút és híd, folyton szerelmes a Nyugati óra. Pest csupa íz, Buda a sejtnek a víz: bárhova mész, hazahív? ? énekli Zséda az érzelmekkel teli dalban, amely közönség előtt első ízben április 27-én este a Thália Színházban csendül fel. Zséda mellett eddig 11 előadó fogadta el a szervezők felkérését: a Honeybeast, Zävodi + Berkes, Király Viktor, Radics Gigi, Compact Disco, Caramel, Anna & the Barbies, Charlie, Keresztes Ildikó és Frenreisz Karesz. A további pályázókról idekattintva olvashatunk. Hogy melyik pályamű nyeri el a főváros dala megtisztelő címet, a közönség és a szakmai zsűri együttes szavazatai alapján dől el.

? Örülök, hogy amiben a legjobban hiszek, vagyis a dal erejében, azon át fejezhetem most ki a magyar főváros iránti szeretetemet, gondolataimat. Budapest az a város, ahol a barátaim vannak, ahol a hivatásomat végzem, ahol az álmaim valóra váltak, ahol a mindennapjaimat élem, aminek a nyüzsgő lüktetését minden pillanatban érzem, és mégis tud meglepetést okozni ? mondta az énekesnő, akinek Élj a napnak című dala komoly esélyekkel indul a Budapest Dal 2018 versenyében.

Szóljon hozzá!