ZETApress

hírportál

Hamisítvány a Belvárosban

Valódi hamisítványStephen Sachs: Valódi hamisítvány című vígjátékának sajtó és szponzori bemutatóját láttuk tegnap este a Károly körúti Belvárosi Színházban. Fordította: Kovács Krisztina dramaturg. Rendező: Valló Péter. Főszereplők: Maude Gutman ? Hernádi Judit és Lionel Percy ? Kern András.

Mit keres New York egyik legismertebb művészettörténésze egy eldugott kaliforniai lakókocsiparkban? És tud-e meglepetést okozni Maude, a lecsúszott munkanélküli pincérnő egy olyan sokat látott, dörzsölt értékbecslőnek, mint Lionel? Ezekre a kérdésekre talán könnyebb válaszolni, mint arra, hogy mi a valódi és mi a hamis, hogy minek higgyünk inkább: a szemünknek, a szívünknek vagy az érzéseinknek? Mert nem minden az, aminek elsőre látszik?

Stephen Sachs amerikai szerző vígjátékát hihetetlen sikerrel játsszák a világon mindenütt, és most magyarul is látható ez a végtelenül szórakoztató, lebilincselő darab, ami igazi jutalomjáték két olyan sziporkázó humorú, zseniális színésznek, mint Hernádi Judit és Kern András. Díszlet: Valló Péter. Jelmez asszisztens: Tóth Hajni. Plakát: Csáfordi László. A rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit. Művészeti vezető: Zöldi Gergely. Producer: Orlai Tibor.

Szóljon hozzá!