ZETApress

hírportál

Hét férfival költözik össze Fodor Zsóka

Fodor ZsókaVisszakapja régi szerepét Fodor Zsóka. A Barátok közt egykori házmestere ismét ebben a karakterben tűnik fel, ezúttal azonban a képernyő helyett az év egyik legnagyobb szuperprodukciójában, az április 12-én csütörtökön az Arénában rendezett Seven koncerten láthatja a közönség ? tudatta a KenMedia.

Egyedülálló, speciális koncertet ad Seven néven Magyarország 7 sikeres férfi énekese: Gáspár Laci, Oláh Gergő, Kökény Attila, Emilio, Gitano, Takács Nikolas és Freddie. Az énekesek a közös duettek mellett egymás legnagyobb slágereit adják majd elő, és szintén kizárólag ezen alkalommal a hangszeren is játszó énekesek szupergroupot alkotnak, hogy egymást kísérjék a koncert során.

A produkció nemcsak zenei repertoárját tekintve lesz különleges, de Magyarországon eddig sosem látott, egyedi, grandiózus színpadképet is kap. Az április 12-i Aréna koncert színpadára egy két szintes, 10 lakásos társasházat építenek fel a szervezők: minden énekesnek saját lakrésze lesz, berendezve a saját stílusa szerint. Ebben a színpadra álmodott házban zajlik majd a koncert, ebben énekelnek, zenélnek vagy éppen figyelik egymás produkcióját az énekesek.

SevenSeven koncert az Arénában áprilisban. A gigantikus háznak lépcsőháza, recepciója és természetesen házmestere is lesz. A gondnok szerepére Fodor Zsókát kérték fel, aki árgus szemmel figyeli majd a ház rendjét, és egyúttal ellátja a koncert műsor-vezetői feladatát is. ? Koromra való tekintettel, akikért én rajongok és fiatalemberek, sajnos legtöbbször nem csak a fiaim, hanem az unokáim is lehetnének. Boldog vagyok, hogy a Seven produkcióban 7 olyan ország kedvence fiú vesz körül, akikért én is rajongok, és akiknek most végre beleszólhatok az életébe is. Hajrá fiúk, vigyázat jövök! ? mondta Fodor Zsóka.

Szóljon hozzá!