ZETApress

hírportál

Debreceni karácsony

Boldog karácsonytEljött a karácsony, az egész hónapos hajtás és ajándékhajkurászás után elkezdhetünk kikapcsolódni és készülni az ünnepekre. Ehhez szolgáltat tökéletes zenei aláfestést a Zion Refresh-zenekar három tagjának legújabb feldolgozása. Ed Sheeran: Perfect című számát öltöztették karácsonyi köntösbe.

Instant karácsonyi hangulat Debrecenből: Ed Sheeran feldolgozás a Zion Refresh 3 tagjától. Valószínűleg mindenki hallotta már a brit énekes legújabb számát, melynek már Beyoncével, vagy Andrea Bocellivel is van közös verziója, nem beszélve az óriási sikerről, amit a dal nemzetközi listákon való előkelő helyezése is bizonyít. Ez ihlette meg Jakab Tamást és zenésztársát, Szűcs Máté Furrier-t is, hogy elkészítsék saját verziójukat a dalból.

A két debreceni zenész a Zion Refresh nevű formációban dolgozik együtt és az idei év számukra is sok elismerést tartogatott. Szerepeltek többek közt a Petőfi TV-ben, de bekerültek a Hangfoglaló pályázat legjobb ötven zenekara közé is. Igyekeznek folyamatosan jelen lenni a zenei palettán, különböző fesztiválok színpadain is léptek már fel, mint például a Campus Fesztivál, de online is mindig újabb tartalommal örvendeztetik meg a rajongóikat. A most megjelent klipet egyfajta karácsonyi ajándékként is szánják a lelkes követőknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oXyacTOS0b8[/youtube]

? A kezdetektől nagyon szeretem Ed Sheerant, és nagy hatással van rám a munkássága, szakmailag nagyon inspiráló, így számomra nem is volt kérdés, hogy egyszer feldolgozom valamelyik számát. A Perfect egy tökéletes téli ballada, tehát adta magát hogy ezt a számot válasszuk Mátéval. Szerintünk nagyon jól sikerült, és reméljük, a közönségünknek is tetszeni fog a rendhagyó ajándékunk ? mondta el Jakab Tamás, a zenekar énekese. A formációból nem ők ketten az egyedüliek, akik részt vettek a dal elkészítésében: a dobos Balázs Bence Johnny lett, aki egyébként a klip rendezője is egyben, és ha nem a kamera mögött áll, akkor a Zion Refresh-ben püföli a bőrt.

Szóljon hozzá!