ZETApress

hírportál

Karácsony a moziban

Mindenki KarácsonyaMindenki Karácsonya volt a WestEnd City Center Cinema City 14. mozitermében ma 13-tól 15 óráig. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és támogató partnerei 300 nélkülöző gyermeknek varázsoltak igazi karácsonyt. A karácsonyfa alól természetesen az ajándékok sem hiányozhattak!

Délután 13 órától várakozással teli gyerekek népesítették be a WestEnd City Centerben található Cinema City 14. mozitermét. Kivételesen azonban nem filmvetítésre kerül sor, hanem a kicsiket egy különleges karácsonyi programmal várták a szervezők Radics Gigivel, a Budapesti Operettszínház két művészével, Caramellel és a Mikulással együtt. A Szolgálat és támogatói hátrányos helyzetű, sérült, valamint családsegítő szolgálatok által kiválasztott budapesti és Pest megyei intézményekből hívtak meg gyerekeket, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepet. Legtöbbjük csak ezen az egy délutánon tapasztalhatta meg a karácsony melegségét, meghittségét, és csak itt kap karácsonyi ajándékokat.

A Budapesti Operettszínház és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat hosszú távú együttműködésének köszönhetően az Operettszínház művészei évről évre részt vesznek a Mindenki Karácsonya rendezvényen. Idén Kékkovács Mara és Bálint Ádám szórakoztatta a gyerekeket és gondoskodott a vidám hangulatról. A rendezvényt 18. éve befogadó WestEnd City Center jóvoltából ebben az évben Radics Gigi és Caramel is fellépett a műsorban. Miközben az arcfestők dolgoztak, a gyerekek fotózkodhattak a művészekkel, autogramot kérhettek tőlük. A karácsonyi csomagokat a Gyermekmentő Szolgálat legnagyobb és legrégebbi támogatói: az OTP Bank, a METRO, a WestEnd City Center és együttműködő partnereik töltötték meg ajándékokkal.

Az OTP Bank idén is különleges meglepetéssel készült az eseményen részt vevő gyerekeknek. Karácsonykor előkerülnek a féltve őrzött családi receptek és sorra készülnek a finom házi sütemények az ünnepi asztalra. Ezt az élményt, a karácsony ízét szeretnék idén a gyerekeknek ajándékozni, a Bank munkatársai által sütött finomságok formájában. A musical-előadás és a rövid koncertek után 14 órától Fáth Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat titkára, Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes, Szabó Dóra, az OTP Bank PR senior szakértője, Mészáros Beatrix, a METRO Kereskedelmi Kft. brandig-osztályvezetője és László Kata, a WestEnd City Center marketing igazgatója ajándékozta meg a gyerekeket.

Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat, a WestEnd City Center támogatásával minden évben megtartja a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényét. A rendezők idén köszönetet mondanak az Auchan Magyarország Kft-nek, a Semes Kóser Pékségnek, a Budapesti Operettszínháznak, a Penny Marketnek, az Emberi Erőforrások Minisztériumának, az Élelmiszerbanknak, a METRO Kereskedelmi Kft-nek, a Smile Palacsintának, Radics Giginek, Caramelnek és a Lego Magyarországnak, hogy ajándékaikkal emlékezetessé tették a rászoruló gyermekek karácsonyát. Mint egy hete megírtuk, 16-án szombaton a Parlamentben, másnap meg az Erkel Színházban folytatódik az NGYSZ programsorozata.

Szóljon hozzá!