ZETApress

hírportál

Peti versenyző nélkül maradt

5. Berta Dániel ? Puskás PetiA legjobb négy közé jutás volt a tét az X?Faktor tegnapi élőshow-jában, ahová két produkcióval érkeztek a versenyzők. A beérkezett szavazatok alapján a múlt hetihez hasonlóan Berta Dánielnek kellett párbajoznia, ezúttal Tóth Bettinával. A mentorok döntése alapján Dániel búcsúzott ? láttuk az RTL Klub tehetségkutató műsorán.

Nagy volt a tét az X?Faktor szombati, ötödik élőshow-jában, melyet Tóth Bettina extravagáns produkcióval nyitott. A mentorok egyetértettek abban, hogy Bettina már kész előadó. Ricco és Claudia, ezúttal Gáspár Laci egyik dalával nyűgözte le a közönséget. ByeAlex nem érezte átütőnek a produkciót, a többi mentor azonban elégedett volt a duóval. Gulyás Roland első produkciójával nem győzte meg a mentorokat. Gigi harcosan védte mentoráltját, aki szerinte tökéletesen teljesített. Berta Dániel szekrényből készült nagybőgőjével erősítette produkcióját. ByeAlex szerint Dani késve, de megérkezett a műsorba. Serena Rigacci, Gigi egyik dalával lépett a színpadra, és produkciója végén a négy mentor állva tapsolt. Gigi dicsérte a lány, aki saját stílusában adta elő a dalt.

A második körös produkciókban, ByeAlex szerint, Ricco és Claudia elvitte a kört, akiket végre megdicsért a mentor. Berta Dani, ByeAlex szerint egy kollégiumi házibuliba varázsolta a közönséget. Serena Rigacci hamisítatlan party hangulattal lepte meg a mentorokat. Tóth Bettinát a magyar zenei élet új színfoltjának nevezett Gáspár Laci. Gulyás Roland produkciója után hiányérzete volt a mentoroknak. A beérkezett szavazatok alapján végül Daninak és Bettinának kellett párbajoznia a továbbjutásért. A mentorok pedig 3:1 arányban eldöntötték, hogy Daninak kell búcsúznia az X?Faktortól. A héten az is kiderült, hogy Sárközi Richárd (30), alias Ricco 2009-ben szenvedett bénító autó-balesetet, duópartnere Farkas Klaudia (38) csak később csatlakozott hozzá. Tavaly másodikok lettek a szlovákiai X-Faktorban. Jövő szombaton 20 órától négy döntőssel ? Alex két, Gigi és Laci egy-egy versenyzőjével ? folytatódik az X?Faktor élőshow-ja, ahol a végső döntőbe jutás lesz a tét.

Szóljon hozzá!