ZETApress

hírportál

Rock and roll a MOM-ban

Rock and roll közlegények december 18-án hétfőn 19 órakor a MOM Kulturális Központ színpadán. Révész Sándor: Rock and roll közlegények az örök megújulás jegyében, újra csendes, meghitt hangulat a MOM-ban. Vendég: Závodi János ? tudatta Jánosi Katalin.

A Generál együttessel Révész Sándor már tizennyolc évesen megélte első sikereit, a Piramissal pedig mai szemmel nézve is szinte elképzelhetetlen népszerűségre tett szert. Egy generáció életérzését fogalmazva meg a zene nyelvén. Szólópályáját nem is annyira a hosszú szünetek, mint inkább az utánuk létrehozott értékálló alkotások jellemzik. Három igényes és egyéni hangvételű albumot készített, 1985-ben, 1993-ban és 2003-ban.

2015 ősztől Révész Sándor: Rock and roll közlegények címmel indult turnézni, a veszprémi Bluesberry-együttes két gitáros-énekesével, Horváth Ákossal és Nagy Gergővel. Ahogy az jól megszokott, a változatosság jegyében év végére a rocksztár újra visszacsendesedik és a MOM-ban Révész Sándor is gitárral kezében lép színpadra. A Generál és Piramis slágerek mellett megszólalnak a szólóalbumok dalai, csakis a rá jellemző intimitással. A repertoár igen, de a lényeg nem változott: az előadások most is meghitt atmoszférájúak lesznek, kiváló zenével és a megszokott, magas színvonalú, magával ragadó előadásmóddal ? azaz Révész Sándorral.

Húsz és negyven Alexandrától

Béres Alexandra Most DVD-nMost jelent meg és idekattintva megvásárolható Béres Alexandra legújabb DVD-je 20 év szakmai tapasztalatról 40 kedvenc gyakorlattal. ? Szinte hihetetlen, de már húsz éve vagyok a fitnesz szakma színpadán. Azóta élem át e szuper világ folyamatos megújulását, lüktetését, fejlődését! Útközben pedig elmúltam negyvenéves is, kétgyermekes családanya lettem. Meg mertem volna esküdni, hogy nem forgatok már több DVD formátumú mozgásanyagot, hogy soha nem készül már olyan ?kézzelfogható? filmem, amit viszontláthatok a polcokon. Tévedtem! Oly sokan kérdezősködtek, érdeklődtek az új anyag megjelenésével kapcsolatban, hogy eldöntöttem: a kettős és kerek évfordulót olyan kiadvánnyal ünneplem meg, amelyben negyven kedvenc, gimnasztikus, zsírégető gyakorlatomat adom át Neked. Még egyszer, utoljára készítettem egy DVD-t. S hogy miért pont ez lett a film címe: Most!? Azért, mert ? az évek múltával ? még határozottabban vallom: a változásért azonnal tenni kell, nem holnap, hanem Most! ? vallja Béres Alexandra.

Szóljon hozzá!