ZETApress

hírportál

Lívia búcsúdala

6. Abaházi Nagy Lívia ? Puskás PetiAz X?Faktor negyedik élőshow-jában a versenyzők, az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. A nézői szavazatok alapján Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel párbajozott, majd a mentorok 3:1-es szavazata alapján Líviának kellett búcsúznia az RTL Klub műsortól.

Radics Gigi és Gáspár Laci fergeteges duettjével indult az X?Faktor negyedik élőshow-ja. A mentorok magasra tették a lécet és megmutatták, hogyan kell profi módon duettezni. Abaházi Nagy Lívia varázslatos hangulattal próbálta megbabonázni a közönséget, de a mentorokat nem győzte meg a produkciója, Gáspár Laci szerint Lívia nem tudta teljesen átérezni a dalt. Tóth Bettina produkciója után, ByeAlex megjegyezte, hogy jól állt a zenekar mentoráltjának. A többi mentor egyetértett abban, hogy bár nem volt átütő az előadás, mégis hatott rájuk.

Gulyás Roland szexi produkcióval lépett a színpadra. ByeAlex dicsérte, hogy Roland új hangkaraktert is megmutatott. Ricco és Klaudia duettje után, Gigi alig tudott megszólalni, annyira magával ragadta a páros dala, Puskás Peti azonban úgy érezte a kidolgozott produkcióban elveszett a party hangulat.

Berta Dániel ezúttal seprűgitárjával érkezett a színpadra, ám ez sem volt elég. Gáspár Lacinak rosszul esett a produkció, mert szerinte Michael Jackson slágere ez esetben arra volt jó, hogy az énekes gyengeségeit mutassa. Serena Rigacci szombat este magyarul énekelt, Puskás Peti megdicsérte a lányt, aki ezúttal az egyszerűséggel és tisztasággal érte el, hogy hatásos legyen a dala.

Az egyéni produkciókat követően duetteket adtak elő a versenyzők. Gulyás Roland Berta Dániellel, Abaházi Nagy Lívia Riccoval és Klaudiával, Serena Rigacci pedig Tóth Bettinával bizonyíthatott. A beérkezett szavazatok alapján a múlt hetihez hasonlóan megint Líviának kellett párbajoznia a továbbjutásért, ellenfele most Dániel volt. A mentorok közül Peti és Gigi Dánielt, Laci Líviát szerette volna továbbjuttatni. Alex döntetlenre hozhatta volna az arányt, de nem bízta a nézőkre a döntést, hanem ő is Dánielnek adott újabb esélyt. Jövő szombaton 20 órakor öt döntőssel ? Alex két, míg Peti, Gigi és Laci egy-egy versenyzőjével ? folytatódik a verseny az X?Faktor 2017 ötödik élőshow-jában ? tudatta az RTL Magyarország Marketingkommunikációs Osztálya.

Szóljon hozzá!