ZETApress

hírportál

Love, love, love a Belvárosiban

Love, love, loveMike Bartlett: Love, love, love című művét mutatja be ma este a Belvárosi Színház Zöldi Gergely fordításában a Károly körút 3/A-ban. A tegnap esti sajtóbemutatót mi is végignéztük.

? All you need is love ? énekli a Beatles 1967-ben nemcsak koncerten és rádióban, de már a televízióban is. Az első egész világot behálózó élő tévéközvetítést több mint négyszáz millióan nézik izgatottan a Földön. Köztük Sandra és Kevin is, két londoni fiatal, kiknek szíve tele a szabadság, a végtelen lehetőségek és a könnyű élet reményével. Sorsuk megpecsételődik ebben a megismételhetetlen pillanatban.

Napjainkig követi életüket a szatirikus komédia, kajánul feltéve a kérdést a flower power generációjának: mégis mennyit valósítottatok meg világraszóló álmaitokból és lehetőségeitekből? Milyen világot adtatok át nekünk? Szereplők: Kevin ? Schruff Milán, Henry ? Nagy Dániel Viktor, Sandra ? Péter Kata, Rose ? Gubik Petra / Szabó Irén, Jamie ? Dékány Barnabás. Díszlet: Ondraschek Péter. Jelmez: Velich Rita. Grafika: Csáfordi László. Rendezőasszisztens: Kovács Henrietta. Rendező: Réthly Attila. Producer: Orlai Tibor. További idei előadásaik: október 6-a, 21-e, 30-a, november 10-e és 25-e.

Szóljon hozzá!