ZETApress

hírportál

Stohl Andrással lesz teljes a zsűri

Sztárban Sztár 2017Megújult zsűrivel tért vissza tegnap a Sztárban Sztár 5. évada. A tv2 népszerű show-műsorában ezúttal Liptai Claudia és Majka mellett Papp Szabi foglalt helyet a zsűriszékekben. Jövő vasárnap Stohl András is csatlakozik hozzájuk, aki a szombati esti főpróbát követően tegnap 15 és 19 órától Tevje szerepét játszotta az Arénában.

? A tv2 Csoport egyik erőssége, hogy a legnépszerűbb képernyősök nálunk dolgoznak. Stohl András átigazolásával újabb rendkívül népszerű és profi műsor-vezetővel bővül a csapat. Amikor András jelezte, hogy színházi előadása miatt csak később tud csatlakozni, ezt természetesen elfogadtuk, így szeptember 17-én láthatják őt először a képernyőn a tv2 nézői, később pedig műsorvezetőként is feltűnik majd a csatornán. A Supernemes Papp Szabira azért esett a választásunk, mert Majkával korábban már több műsorban dolgoztak együtt, remek párost alkottak, emellett abban is bízunk, hogy az ő egyénisége és humora egy új közönséget is leültet a műsor elé ? mondta Fischer Gábor, a tv2 Csoport programigazgatója.

? Az elmúlt években fogalmazódott meg bennem, hogy hiányzik a televíziós műsorvezetés. Rengeteg munkám van, folyamatosan játszom színházban, rádiózom, de vágytam arra a fajta adrenalin löketre, amit csak az élő show-k nyújtanak. A tv2 volt az, aki erre lehetőséget adott, ráadásul rögtön egy olyan népszerű műsorban, mint a Sztárban Sztár. Zsűritag még nem voltam, éppen ezért nagy izgalommal várom szeptember 17-ét ? árulta el Stohl András, a tv2 új sztárja, aki már megismerkedett a 12 versenyzővel. A Hegedűs a háztetőn című musical-ről idekattintva olvashatunk. A vidéki előadások szombatonként lesznek, így a fellépések a vasárnapi zsűrizést nem befolyásolják.

Az énekesek hétről hétre ismét egy-egy népszerű előadó bőrébe bújnak majd, hogy izgalmas produkciókban bizonyítsák tehetségüket. Janicsák Veca, Détár Enikő, Cserpes Laura, Csézy, Kollányi Zsuzsi és Singh Viki, valamint Pápai Joci, Király Viktor, Horváth Tamás, Ekanem Bálint Emota, Oláh Gergő és Berkes Olivér száll idén versenybe. Tegnap még nem volt kiesés de 17-én vasárnaptól a Stohl Andrással kiegészülő zsűri hétről-hétre hazaküld valakit. A Sztárban Sztár vasárnap esténként 18:50-tól lesz látható a tv2 műsorán.

Szóljon hozzá!