ZETApress

hírportál

Szépségkirálynő-választás a Dunán

Magyarország Szépe 2017Épp egy hónap múlva, június 18-án vasárnap 19:30-tól a Duna és a Duna World élő műsorában ismét megválasztják Magyarország legszebb lányát. A győztes Kínában képviselheti hazánkat a Miss World világdöntőn ? tudtuk meg délelőtt az Erzsébet téri Fröccsteraszon.

Negyedik alkalommal választják meg Magyarország Szépét a közmédia csatornáján. 2017. június 18-án a Duna és a Duna World műsorán látványos, nagyszabású élő show-ban koronázzák meg az ország legszebb hölgyét, aki egy évig viseli a Miss World Hungary-címet és decemberben Kínában képviseli Magyarországot a verseny világdöntőjén. A show műsor-vezetői Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek. A döntős versenyzők négy különböző szettben lépnek majd színpadra. A már jól ismert bikinis kör mellett Merő Péter estélyi és nemzeti öltözékeiben is felvonulnak majd a lányok és lesz egy ? a július 14-30-ai vizes vébé ihlette ? kreatív tour is. Az itt viselt ruhákra pályázatot írtak ki a szervezők, ahová Víz és győzelem témában várták a divattervezők pályamunkáit.

A mai sajtótájékoztatón Sarka Kata, a Magyarország Szépe ügyvezetője elmondta, hogy több száz lány közül választották ki a legszebb húszat, akik hamarosan a sárvári felkészítő táborba vonulnak, hogy zavartalan körülmények között készülhessenek a versenyre. Itt négy háziversenyen méretik meg magukat. A Miss Beauty Face, a Miss Bikini, a Miss Sport és a Miss Talent után egy-egy lánytól elbúcsúznak, így a televíziós döntőben már csak 16 lány versenghet a koronáért.

A győztes a Miss World Hungary, míg udvarhölgyei a Miss Earth Hungary és a Top Model of the World Hungary cím birtokosai lesznek. Őket a 16 tagú zsűri szavazza meg, de ahogy azt már megszokhattuk, idén is lesz közönségszavazás. Voksolni továbbra is alapdíjas telefonszámon lehet majd a legszebbnek ítélt jelöltre. Idén először mobil applikáció segítségével is informálódhatnak a versenyről, a döntősökről a felhasználók, és ezen a platformon is támogathatják szimpátia szavazatukkal a finalistákat. Az applikációban legtöbb voksot kapott lány A legszebb mosoly-cím birtokosa lesz.

A Magyarország Szépe ? Miss World Hungary egyik legfontosabb missziója, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára: a leendő nyertesnek nagykövetként a világversenyen is képviselnie kell majd az általa választott jótékony ügyet. A 20 döntős lány, akik között már ott van az ország új szépség-királynője: Ilyés Jenifer, Kármán Klaudia, Kiss Doris, Koroknyai Virág, Kotrócz Gréta, Kővágó Dóra, Lajos Kitti, Márton Fanni, Nagy Viktória, Oldal Cintia, Orbán Bianka, Örvendi Cintia, Pető Laura, Rudolf Nikolett, Senánszky Flóra, Stankovics Beáta, Szigligeti Ivett, Szilágyi Gerda, Tersach Vivien, Viczián Viktória. Magyarország Szépe ? Miss World Hungary ? június 18-án este élőben a köztévé műsorán.

Szóljon hozzá!