ZETApress

hírportál

Fotózás a Paradicsomban

Ahogy korábban már hírül adtuk, a nemrég feloszlott Cotton Club Singers tagjai január 9-én a Záróakkord című koncertjükön a Papp László Budapest Sportarénában utoljára még így együtt visszaidézik a különböző korszakokat, s legsikeresebb műsoraikból válogatva búcsúznak el végleg a közönségtől.

Készül a búcsúra a Cotton Club Singers. A koncertre való felkészülés már megkezdődött, hiszen a héten elkészítették a plakát fotóit az együttes 15 évvel ezelőtti megalakulásának, valamint első klubjának helyszínén, a Szilvakék Paradicsomban.

A dzsesszes-szvinges zenei stílusáról ismert együttes utolsó felállásának négy tagja ? Fehér Gábor, Bartus Patrícia, Czutor Ignác és Mezőfi Gabriella ? Singer Street néven lép fel ezentúl, míg László Boldizsár operaénekesi karrierbe kezdett, s ha ideje engedi, Boldi és a Keresztapák nevű zenekarával koncertezik. Az utóbbi évek két további meghatározó tagja, Kozma Orsi és Szűcs Gabi szólóban folytatják pályafutásukat.

Ganxstáék Dublinban randalíroznak

Csütörtök este repülőre ült és Dublinba utazott Ganxsta Zoli és csapata, hogy a kellemeset a hasznossal egybekötve klipet forgasson a szeptember végén megjelent új album Dublin című nótájához.

A Kartel három éjszakát tölt el az ír fővárosban. Péntek este ? várhatóan teltházas ? kocsmakoncerttel rázzák fel a dublini magyar közösséget, szombat este mindannyian pókerversenyen vesznek részt, levezetésképpen pedig vasárnap este jöhet a legendás Motörhead koncertje. A zenekart elkíséri Indián és stábja, kik a három nap alatt leforgatják a Kartell klipet is, melyet hamarosan a rajongók is láthatnak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Alexandra a Gödörben | ZETApress

Szóljon hozzá!